- 9,921
- 9,730
- 113
Canı sağ olsun 😅Bu forumda eli yüzü düzgün adam sayısı harbiden çok az ya bide ayin 1 ikinize atcam diyordu yazık valla 2 kuruş parası yok bide vaadde bulunuyor tövbe yarabbim
Canı sağ olsun 😅Bu forumda eli yüzü düzgün adam sayısı harbiden çok az ya bide ayin 1 ikinize atcam diyordu yazık valla 2 kuruş parası yok bide vaadde bulunuyor tövbe yarabbim
Valla içimde kaldı bayram konusunda yazacam simdi onaCanı sağ olsun 😅
Ödemesi gelmemiştir yani yapacak bir şey yok huzurunu kaçırma adamınValla içimde kaldı bayram konusunda yazacam simdi ona
Valla yazdım da bakalim ne cvp verecek ödemesi gelmemişse de insan diyemezmi bunuÖdemesi gelmemiştir yani yapacak bir şey yok huzurunu kaçırma adamın
Boşverrrrr sana da geçmiş olsunValla yazdım da bakalim ne cvp verecek ödemesi gelmemişse de insan diyemezmi bunu
Biz alıştık zaten kaybetmeye bugün başkandan 250 frebet alir zarari kapatırız artik puahha tek umudum bu artikBoşverrrrr sana da geçmiş olsun
Sabah o 😅Biz alıştık zaten kaybetmeye bugün başkandan 250 frebet alir zarari kapatırız artik puahha tek umudum bu artik
Bakalim artik var bir hayalimizSabah o 😅
Yazmadılar diyor yazsınlar ilgilenecem diyor dm at adama vercek gibiSabah o 😅
Atmam kanka 😅Yazmadılar diyor yazsınlar ilgilenecem diyor dm at adama vercek gibi
Niyeki yazsınlar dedi banaAtmam kanka 😅