- 4,801
- 2,550
- 113
Çoluk çocuk konu acarsa böyle olur işte
Oğlum sende o gtolsa burda olmazdın bir ikinciside bana parayla şekil yapma bende olanlar sende yoktur taşınır taşınmazlar vesayre at kafası
Tokat denedim yemedi kardeşim Atıyım Sana istediğin Siteden çekimleri Veya Aylık Faiz Gelirini
- Deneme Bonusu BetMoi 250 TL FreeBet Deneme Bonusu
Knk bende çevirdim 200arıyorum yatırmak için yardımcı olursan 2,5x geri atarım çekip
- merdoflu
- Posta #85
- Cuma saat 21:51'de
- Forum: Deneme Bonusu Veren Siteler
Var kanka fakat kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor diyor sisteme kimliğimizi yükleyecekmişiz, bir de kimliğimiz le selfie çekecekmiişiz onu da yükleyecekmişiz, ben vazgeçtim alan alsın.MK boşuna üye yaptın Yok öyle bonus
Merhaba M Bey. Hoş geldiniz. Deneme bonusu uygulamamız bulunmamaktadır efendim. Sitemizde yararlanabileceğiniz Kayıp bonuslarımız , Ertesi gün freespin promosyonu , sadece slot alanında kullanabileceğiniz %100 Mega yatırım bonusu ve 5+1 Haftasonu Şenlikleri bonuslarımız mevcuttur. Sosyal medya hesaplarımızı takibe alarak güncel etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Hayır o doğumgünü bonusu için, dikkatli okuyun, spinleri alabilirsin fakat kimliğini yükle diyor ben yüklemedim alan alsın.- Yalnızca minimum 200 TL yatırımı olan üyeler bu bonustan faydalanabilir
Tabi ki kod ve bonus kovalıyorum, pek param da yok ama bununla bir sorunum da yok. Niye buna dertleneceğimi sandın ki?O yorumdan önce biri daha böyle bişey yazmıştı bende tokatlarım diye yorum attım neyse mk akşama kadar kod kovalıyorsunuz bana mı şekil yapıyosunuz ayda yendiğimiz parayı şeyime sürüyorum ben
Bunu deneme bonusu diye paylaşıonuz hesap doğrulama bonusu yazior 200 TL de yatırım şartı var bide parayı önce yatırıyoruztamambet288.com Güncel Adres Deneme Bonusu Ve Avantajlı Zlot Benzeri Bonus Kampanyaları Var İnceleyebilirsiniz 3TL’den 50Fs Aldım Hesap Doğrulayarak 500 Yapıp 500 Çekebilirsin Dediler Ben Katlayamadım Siz Katlayın Gençler İyi Forumlar..