Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tarih 1905 GALATASARAY Bugünün Tarihi 19/05

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
O ertelenen maclarin hepsini Feto ya bir telefon cakarak erteletiyorlardi herkes bilir bunu sen bilmiyor musun evolaydis?

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,546
25,151
113
Ben 2 yıl gs lisesinde okudum kursa gittim ana dil fransızcadır, klüpte liselilerin borusu öter ama gs dan nefret edıyorum 95-96 gitmiştim cok para harcamıstık bı sike yaramadı inanilmaz xor bi okul

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,677
113
Ben 2 yıl gs lisesinde okudum kursa gittim ana dil fransızcadır, klüpte liselilerin borusu öter ama gs dan nefret edıyorum 95-96 gitmiştim cok para harcamıstık bı sike yaramadı inanilmaz xor bi okul
Şükrü sana küfür ettirmemeyi öğretemeyecez kardeşim

yehuyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
328
63
@Blue's reyiz şu asyanın akhisar etkinliği noldu 3 gün olacak hala yüklenmedi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Hem de bugun Sampiyon olmak her taraftara nasip olmas Kurulusumuz 19.05 te 22. Sampiyonluk Kupa Beyi GALATASARAY

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
@Blue's yine baslamis. Hadi abicim seni antuya alalim. Bizim forumlara biraz malzeme cikartmaniz lazim su an. :D

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
FB_IMG_1558295889332.jpgAkbilspor nakavttttt...23 hazirandada gaspedilen ibb yi aldikmiydi birdahada basaksehir proje takimindan eser kalmaz..... (resmen ülke ici diktayi yiktik @Blue's basgan fetoyu metoyu ima ederek 22 sampiyonlugumuzu ve 2 avrupa kupamizi basitlestirmeye calismak sana yakismiyor..stat herseyguzel olacak diye inlerken bu sekilde negatif fanatizm yurtsever hickimseye yakismiyor) fener bizim besiktas bizim gs bizim ama basaksehir istanbul halkinin cebinden zorla calinan paralarin takimidir.saygilar sevgiler..