- 15,256
- 7,580
- 113
Tabii ki 1001 gece masalları gibi1001 orandan bahsediyoruz![]()
Tabii ki 1001 gece masalları gibi1001 orandan bahsediyoruz![]()
Lirabet Destek 50 TL.freebet yükledi hediye olarak.Gerek desteğe ve Lirabet sitesine Forum nezdinde bu nazik davranişindan ötüru teşekkur ediyorum.piyango bileti gibi olmuşözelden bizimle irtibata geçerseniz hediyeniz bizden @PoleStar
Çok eskiden iddaa kuponu 2 TL.idi minimum.Nesine com.da 2 tl.ye 1920 tl.kazanmistim.1001 oran değil 2562 oran![]()
İddaa öncesi at yarisida 3 tl.lik kupon iki misli,toplam 3000 tl.gibi boyle anilar varÇok eskiden iddaa kuponu 2 TL.idi minimum.Nesine com.da 2 tl.ye 1920 tl.kazanmistim.
Ben de arkadaşımla ortak 2014 Şubat Adana programında 20 liralık kuponla 84.500 lira yakalamıştır Cumartesi günüydü Pazartesi ye kadar zaman geçmedi resmen kuponu verip Veliefendi den çeki almak o günü hiç unutmamİddaa öncesi at yarisida 3 tl.lik kupon iki misli,toplam 3000 tl.gibi boyle anilar var
84.500 bu rakam doğru demi dostBen de arkadaşımla ortak 2014 Şubat Adana programında 20 liralık kuponla 84.500 lira yakalamıştır Cumartesi günüydü Pazartesi ye kadar zaman geçmedi resmen kuponu verip Veliefendi den çeki almak o günü hiç unutmam![]()
Aynen kanka 8 Şubat 2014 Adana altılısı 21 22 kişi bulmuştu 1 i bizdik arkadaşla ortak var ya o Veliefendi den çeki alıp Taksim e Vakıfbank a gidişimiz sonra oradan çıkışımızı unutmam84.500 bu rakam doğru demi dost![]()
Büyük başarı dostum tebriklerAynen kanka 8 Şubat 2014 Adana altılısı 21 22 kişi bulmuştu 1 i bizdik arkadaşla ortak var ya o Veliefendi den çeki alıp Taksim e Vakıfbank a gidişimiz sonra oradan çıkışımızı unutmamarada kovalıyoruz altılıyı belki yine denk gelir diye
Neden olmasın dost Milyonda bir yine denk gelirAynen kanka 8 Şubat 2014 Adana altılısı 21 22 kişi bulmuştu 1 i bizdik arkadaşla ortak var ya o Veliefendi den çeki alıp Taksim e Vakıfbank a gidişimiz sonra oradan çıkışımızı unutmamarada kovalıyoruz altılıyı belki yine denk gelir diye
İddaa öncesi at yarisida 3 tl.lik kupon iki misli,toplam 3000 tl.gibi boyle anilar var
Valla buyuk para tebrik ederim.Ben de arkadaşımla ortak 2014 Şubat Adana programında 20 liralık kuponla 84.500 lira yakalamıştır Cumartesi günüydü Pazartesi ye kadar zaman geçmedi resmen kuponu verip Veliefendi den çeki almak o günü hiç unutmam![]()