Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Davası

mustafakerim

RESİM KENDİME AYİTTİR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
516
113
Top burda avukatının performansına kalmış,disli biriyse hem tazminatı alır hem de mobing yaptılar diye ekstra vir tazminat daha alırsın

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,207
341
83
Arkadaşlar salı günü tazminat davam var öncelikle şunu belirtmek istiyorum bizim çalıştığımız şirket köklü ve global bir şirketti ismini değiştirip müdürler dahil bir çok personelini oradan çıkardı ben orada taşeron usulü çalışıyordum 2 yılım gecti orada sirket ismini değiştirip kapattıktan sonra taşeron şirket beni maaşı düşük ve şartları kötü yerlere vermek istedi kabul etmedim tazminat davası açtım kazanma şansım nedir çünkü ben işten ayrilmadim işten cikarildim daha önce tazminat alan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi buradan gelecek para benim için çok önemli icraalik dosyamı en azından kapatır borçları bitirir kafam rahata çıkardı
Forum için boş bir konu ve uzun vadeli bir konu.
Burada duyacağım 3 5 kelime ile kafanın karışmasından başka bir artısı olmayacaktır.
2013 de askerdeyken askerlik arkadaşımın davası bu yıl bitti. Iskazası
Inci sözlüğe yaz.
@Shellac

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,207
341
83
Arkadaşlar salı günü tazminat davam var öncelikle şunu belirtmek istiyorum bizim çalıştığımız şirket köklü ve global bir şirketti ismini değiştirip müdürler dahil bir çok personelini oradan çıkardı ben orada taşeron usulü çalışıyordum 2 yılım gecti orada sirket ismini değiştirip kapattıktan sonra taşeron şirket beni maaşı düşük ve şartları kötü yerlere vermek istedi kabul etmedim tazminat davası açtım kazanma şansım nedir çünkü ben işten ayrilmadim işten cikarildim daha önce tazminat alan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi buradan gelecek para benim için çok önemli icraalik dosyamı en azından kapatır borçları bitirir kafam rahata çıkardı
Dostum ilk duruşma mı ne aşamada nedir birşey bile yazmamışsın.
Min 2.5 yıl.
Yerel mahkeme de karar sonrası, min 2.5 yıl.
Oradan beklentim olmasın. Olursa supriz olsun.
Istediğin zaman ve istediğin sonuçla bitmesi olasılık dışı

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
246
43
Mobbing uygulamışlar banada iki gün önce yaptılar ofisi bastım sonra

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
1,017
113
Dostum ilk duruşma mı ne aşamada nedir birşey bile yazmamışsın.
Min 2.5 yıl.
Yerel mahkeme de karar sonrası, min 2.5 yıl.
Oradan beklentim olmasın. Olursa supriz olsun.
Istediğin zaman ve istediğin sonuçla bitmesi olasılık dışı
Usta eksik yazdim haklısın forumda paylaşmamın sebebi ise illaki tazminat alan bı arkadaş vardırda belki aydınlatır diye bu ikinci duruşma şahitler dinlenicekmis mahkeme 2 yıl oldu sürüyor şuanda

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
500
113
Aynısını yaşadım yüzde yüze kazanırsın merak etme devlet işçinin yanında iş verenin değil bana güven

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
500
113
Ayrıca avukatın olması şart ve ben dava açtıktan tam 2.5 sene sonuçlandı 4 5 mahkeme atti bilgin olsun kardeşim. Ama her türlü alıyorsun kimseye kulak asma beni dinle harfiyen yaşadım yaşadıklarını mobing var sana

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
1,017
113
Ayrıca avukatın olması şart ve ben dava açtıktan tam 2.5 sene sonuçlandı 4 5 mahkeme atti bilgin olsun kardeşim. Ama her türlü alıyorsun kimseye kulak asma beni dinle harfiyen yaşadım yaşadıklarını mobing var sana
Avukat var usta kazanırsam yüzde 22.5 alicagini söyledi o kadar artık mahkeme kararını verirse oda şirketin insafına kalmış bişi umarım üst mahkemeye taşımaz

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,261
2,429
113
Mahkeme olmadanda sonuçlanır durum avukatın arabulucu yoluyla şirkete ihtar çeksin mahkemeyle ugrasmayalim şu kadar para diye kabul ederse karşı taraf avukata oduyo parayı avukatta 100 de 15 20 payını alır gerisi senin

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
500
113
Avukat var usta kazanırsam yüzde 22.5 alicagini söyledi o kadar artık mahkeme kararını verirse oda şirketin insafına kalmış bişi umarım üst mahkemeye taşımaz
Ben avukatla yüzde 15 anlatmıştım üst mahkemede olsa kardesim dediğim gibi yüzde yüz diyorum sen kazanacaksın iş ci ve işveren arasındaki mahkemeler işçilerin lehine sonuçlanır bu böyledir takma kafana beni dinle 2 kez yaşadım bu olayı çevremde de bir dünya insan var yaşayan ama en az 2 ve ya 2.5 sene sürüyor sonuç alması haberin olsun

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
1,017
113
Ben avukatla yüzde 15 anlatmıştım üst mahkemede olsa kardesim dediğim gibi yüzde yüz diyorum sen kazanacaksın iş ci ve işveren arasındaki mahkemeler işçilerin lehine sonuçlanır bu böyledir takma kafana beni dinle 2 kez yaşadım bu olayı çevremde de bir dünya insan var yaşayan ama en az 2 ve ya 2.5 sene sürüyor sonuç alması haberin olsun
İnşallah hayırlısı dost teşekkür ederim bilgilendirdigin için