Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefonu Satıp Basmak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
6,685
113
Makina markaligini yitirdi reiss gene telefon satacak sanırım
yok la hayatımda telefon satip basmadım basmam da bende para bitmez 2 gün olmazsa 3. gün kesin 3 5 bin vurur yoluma bakarım biz delikanlı adamlarız ağa bizde para mı biter :D

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
263
63
bunu yapan adama geçmiş olsun ağır bağımlıdır.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,038
1,542
113
yok la hayatımda telefon satip basmadım basmam da bende para bitmez 2 gün olmazsa 3. gün kesin 3 5 bin vurur yoluma bakarım biz delikanlı adamlarız ağa bizde para mı biter :D
Makarasindayim dost telefon satmak sıkıntılı iş bende yaptım ama kumar için değil acil bir durum olduğunda ite çakala boyun egicegime kendi işimi kendim gördüm ama kumar için satmak sıkıntı

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,709
14,992
113
Pahalı telefon almam hic, sıfır alırım ömrü ne kadar olursa hiç degiştirmem 3 5 sene kullanırım çöpe atana kadar, hayatımda hiç tel satmadım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
6,685
113
Makarasindayim dost telefon satmak sıkıntılı iş bende yaptım ama kumar için değil acil bir durum olduğunda ite çakala boyun egicegime kendi işimi kendim gördüm ama kumar için satmak sıkıntı
telefon her zaman satacagın son şey olsun dost çünkü bu devirde 20 bin borcum olsun ama telefonum cebimde kalsın çünkü insanların kafasını dağıtabilecekleri dünyadan haber alabileceği tek yer burası artık televizyonlarda sacma sapan programlar oldugu icin hicbir bilgiyi dogru durust vermiyorlar

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,334
11,236
113
La biri demiş mersin 21 handikap don gömlek bas diye inşallah basmadın 17 sayı fark var çakma filozof dolu puhahaha

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,038
1,542
113
telefon her zaman satacagın son şey olsun dost çünkü bu devirde 20 bin borcum olsun ama telefonum cebimde kalsın çünkü insanların kafasını dağıtabilecekleri dünyadan haber alabileceği tek yer burası artık televizyonlarda sacma sapan programlar oldugu icin hicbir bilgiyi dogru durust vermiyorlar
Bazen insanlar mecbur kalabiliyor acil bir durum olduğunda hastanelik yada özel durumlarda bankadan çekemeyince mecbur kalabiliyor çok şükür bugüne kadar kumar için malımı satmadım yada borca kumar oynamadim genede büyük konuşmayalım da Allah o durumlara düşürmesin

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,562
2,874
113
Yapmadım diyen zaten kumarcı değildir

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,023
1,790
113
10 kere sattım hepsinde de başarısız oldum. 1 yıldır yapmıyorum. En son geçen yıl Hepsiburada limitimi bozdum elime geçen 28k odedigim 90k. Bazen insan çaresiz kalınca ne yapacağını bilemiyor gözü kör oluyor resmen. Sakın borç parayla, emanet parayla kumar oynamayın. Günü kurtaracağım derken geleceğinizden çalmayın.

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
1,892
113
Bugün telefonunu satıp basan yarın ….. satar basar. Boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Bu eylemi yapan arkadaşlar kumar oynamıyor artık bağımlı bir birey onlar için yapılacak tek şey boşluğu doldurmak.

NebMales

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
27
18
beyler abarmayın aw sizde telefon satmak nedir kod kovalayın deneme bonusu alın yeter bu kdar düşmeyin

yasyn55

Life goes on...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,174
10,773
113
Konu açmak için konu açmak

Tete

VeniVidiVici
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
237
43
Çok mantıklı satıp basmak en mantıklısı sizlere tsvsiyem telefonlarınızı satıp basın zarar etmezsinizz

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
164
63
Sat reis sana maç cikartirim ben zaten yok zaten yok 😀