- 1,157
- 281
- 83
WONNNN TEBRİKLER 🙅♂️
Saat kac oldu dostTebrikler tertemiz won tüm gecem doldu bari iyi oldu takiplemek
4Saat kac oldu dost
Bizim magic ortalikta yok sevimli panda dostum
Okan sendeyizBen magicianin kolay kolay dağıtım yaptığını görmedim. Umarım gerekeni yapar bu saatte bu kadar uykusuz kaldınız![]()
Uyuya kalmıştır dostum normal olarakBizim magic ortalikta yok sevimli panda dostum
Ben 5k yi 3 saatte yarım milyon yaptığını gördüm. Her maçını takip etmistim aynı böyle. Ben dahil kimseye ulaşım sağlamadı diye biliyorum. Arkadaşın ortası yok. 5 i 500 yapar. Sonra o 500 u tek maça atar.Okan sendeyiz
Sporda mi 5 k 500k olduBen 5k yi 3 saatte yarım milyon yaptığını gördüm. Her maçını takip etmistim aynı böyle. Ben dahil kimseye ulaşım sağlamadı diye biliyorum. Arkadaşın ortası yok. 5 i 500 yapar. Sonra o 500 u tek maça atar.
Hakket ayıp etmiş o zmanBen 5k yi 3 saatte yarım milyon yaptığını gördüm. Her maçını takip etmistim aynı böyle. Ben dahil kimseye ulaşım sağlamadı diye biliyorum. Arkadaşın ortası yok. 5 i 500 yapar. Sonra o 500 u tek maça atar.
EvetSporda mi 5 k 500k oldu
Atar atmaz adamın kendi tercihi bro . Adam buradakilere bir vaatte bulundu mu bulunmadı. Takip ettik diye kuponda hisse sahibi olmuyoruz sonuçta. Kaybetseydi de bize giren çıkan bir şey olmayacaktı.Ha başlıkta şu kadar kişiye şu kadar yazıp vermese söylenme hakkı olur ama şimdi yok .Ben 5k yi 3 saatte yarım milyon yaptığını gördüm. Her maçını takip etmistim aynı böyle. Ben dahil kimseye ulaşım sağlamadı diye biliyorum. Arkadaşın ortası yok. 5 i 500 yapar. Sonra o 500 u tek maça atar.
Sabah sigara parası yoktu la akşama 45K kombine kupon son maça kalacak sen uyur muydunUyuya kalmıştır dostum normal olarak
🧐Sabah sigara parası yoktu la akşama 45K kombine kupon son maça kalacak sen uyur muydun
Konu karışık dostum bilememSabah sigara parası yoktu la akşama 45K kombine kupon son maça kalacak sen uyur muydun