- 11,243
- 7,617
- 113
Son 6 maç
Trabzonun 2 attigi macta fener 5lerFener Trabzon
Trabzonspor en az 2 gol atar
Trabzonun 2 attigi macta fener 5ler
Tamam sensinTrabzonun 2 attigi macta fener 5ler
Maçlar oynandı bol şanslar hepimize Gelirse dm atacağım üç kişiye Hayırlı Geceler@Valenciennes
@FerrariFerdi
@Derkondebel
Oynuyorum son 12 dakika içerisinde maç gelmese ve kupon tutarsa siz üçüncüzü göreceğim
Hadi bol şanslarMaçlar oynandı bol şanslar hepimize Gelirse dm atacağım üç kişiye Hayırlı Geceler
Knk niye gelip maç vermedin aw 10 maç oynicaktım kimse yoktu üç kişi tek maç verdiohaaa aw kaç mac yazdın 🤣
Az olsun öz olsunKnk niye gelip maç vermedin aw 10 maç oynicaktım kimse yoktu üç kişi tek maç verdi
Bol şans dostumMaçlar oynandı bol şanslar hepimize Gelirse dm atacağım üç kişiye Hayırlı Geceler
kanka 15 maç demişin direkt konu açılışında ben orada inancımı kaybettim zaten 😅Knk niye gelip maç vermedin aw 10 maç oynicaktım kimse yoktu üç kişi tek maç verdi
İnanmak başarmanın yarısıdır 😁kanka 15 maç demişin direkt konu açılışında ben orada inancımı kaybettim zaten 😅
güzelll yaklaşımı sevdim, KAZANACAĞIZ... 😌İnanmak başarmanın yarısıdır 😁
Bol şans diliyorum canımSon 300 liram var dostlar hadi sizlerle beraber geceye özel güzel bir kupon yüksek bir süpriz istiyorum futbol dışında yazmayınız lütfen min oran 1.50 max oran 1.90 canlı değil maç öncesi 10 maç oynayalım veya 15 maç site vBet para atayım geliyorum
Son 300 liram var dostlar hadi sizlerle beraber geceye özel güzel bir kupon yüksek bir süpriz istiyorum futbol dışında yazmayınız lütfen min oran 1.50 max oran 1.90 canlı değil maç öncesi 10 maç oynayalım veya 15 maç site vBet para atayım geliyorum
Oynadım kuponu Merve ablaFC Libertad
CD El Nacional Quito
1. yarı genel 1.5 alt maçı bilmiyorum 😁
Tamam canım bol şans diliyorum inşallah kazanç olur 🥰Oynadım kuponu Merve abla