- 830
- 326
- 63
yaw yanlışıkla 100 çekim verdim
oyunu açık bıraktım geldiğimde 700 dü 2dk da ben oynadım 1k gelen 200 le de gider 2 spin alırım havadan eğlenceuğraşmayın 3 kuruş için allah allah
şey yap tepede birisi canlı desteğin eklediği ssi atmış bana talepten sıraya göre dedi bende o ssi attım adamına göre mi muamele yapıonuz diye ekledi2 kere talep verdim yok hacı
Talep ten alınmıyor ki canliyı darla abi2 kere talep verdim yok hacı
eyvalah kankaşey yap tepede birisi canlı desteğin eklediği ssi atmış bana talepten sıraya göre dedi bende o ssi attım adamına göre mi muamele yapıonuz diye ekledi
söyledim kanka sıraya göre dedi.Talep ten alınmıyor ki canliyı darla abi
şans hocam hakkını yemek istemem tepede ss attım 111 spinden 700 ödedi 2 kere oyuna aldı sonra 300 lirayı kazanmakta 4-5dk sürdüBu siteden 1k yapabilene cidden helal olsun slotlar leş oğlu leşim diye bağırıyor
15:59 da ben verdım cekımçekim yapcaklar anında banka ile yapsınlar canlı destek hiçbir şey yazmıor red edip mesaj olarak geliyor bilgi boşuna zaman harcamasınlar
Ekli dosyayı görüntüle 741875
gelirse yazarım
Aga helal olsun diyorum işteşans hocam hakkını yemek istemem tepede ss attım 111 spinden 700 ödedi 2 kere oyuna aldı sonra 300 lirayı kazanmakta 4-5dk sürdü