- 1,127
- 1,020
- 113
Oc canlı destek hayatımda ilk defa bu siteyi duyuyorum bana ip bahanesini sürdü occ
Her alanda kullanabilir miyim sporda kazancıEkli dosyayı görüntüle 741937gelirse yazarım
Çekim talebi verildi bu arada dede fena açık1- Bu promosyonun kullanım amacı sitemizin oyunlarının hızını ve finansal işlemlerde ki hızımızı test etmeniz içindir.
2- 111 Freespin Deneme bonusu '' Sweet Bonanza '' oyununda geçerlidir.
3- Bakiyenizi 1000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 200 TL çekim yapabilirsiniz
Bakiyenizi 5000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 500 TL çekim yapabilirsiniz.
4- Aynı IP adresini, aynı adres bilgilerini, aynı email hesabını, aynı telefon numaraları vb gibi kişisel bilgilerini paylaşan kullanıcıların sadece biri bu promosyondan faydalanabilecektir. Ayrıca aynı aileye ait fertlerden sadece biri bu bonustan faydalanabilir.
5- Bu promosyondan 11.02.2021 ve sonrasında üye olanlar yararlanabilir.
Site ödeme yapıyor ben çekim yaptımBoşa almayın bu bonusu bonanzada veriyor spini bonus talepde 2 saat bekletiyor reddediyor canlı destek zorla ekliyor geri 111 fsden 25 lira para veriyor...
50 tane hesap acarsan ödemez kankaÖdüyor diyen arkadaşlara tebrikler.
Bende çekim verdim sonuç.
Bide reddediyolar kafayı yersin1- Bu promosyonun kullanım amacı sitemizin oyunlarının hızını ve finansal işlemlerde ki hızımızı test etmeniz içindir.
2- 111 Freespin Deneme bonusu '' Sweet Bonanza '' oyununda geçerlidir.
3- Bakiyenizi 1000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 200 TL çekim yapabilirsiniz
Bakiyenizi 5000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 500 TL çekim yapabilirsiniz.
4- Aynı IP adresini, aynı adres bilgilerini, aynı email hesabını, aynı telefon numaraları vb gibi kişisel bilgilerini paylaşan kullanıcıların sadece biri bu promosyondan faydalanabilecektir. Ayrıca aynı aileye ait fertlerden sadece biri bu bonustan faydalanabilir.
5- Bu promosyondan 11.02.2021 ve sonrasında üye olanlar yararlanabilir.
Berbat bir site ukala elemanlar bonus falan vermiyolar uğraşmayın boşuna ip deyip görüşmeyi sonlandiriyo canlıİp yaptılar önce kimlik yolluyum dedim bilgileri istediler kafamı bu buluyorlar kazansana ya döndü ya
AynenBerbat bir site ukala elemanlar bonus falan vermiyolar uğraşmayın boşuna ip deyip görüşmeyi sonlandiriyo canlı
Okuduğunu anlamayan bir nesil daha.Haklısın.50 tane hesap acarsan ödemez kanka