Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tikobet 111 FreeSpin Deneme Bonusu

G_0658

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
25
18
Şartlarmı değişti acaba
Ben dün fs den çıkan kazançla Pascal saglayıcısının gölden tree oyununda oynadım çekim verdim ilk iptal oldu sonra şu yöntemle çekim verin diye mesaj gelmiş çekim verdim yine 2dk sürmedi geldi

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
151
43
İlk kez üye olduğum yerden ip sebebiyle red yedim. Oldukça kibar bir şekilde İsimleri ver dedim veremeyiz dedi. Bana sahtekar diyenin diye başladım ağzıma geleni saydım. İnşallah engellenmisimdir.

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
377
83
Ben dün fs den çıkan kazançla Pascal saglayıcısının gölden tree oyununda oynadım çekim verdim ilk iptal oldu sonra şu yöntemle çekim verin diye mesaj gelmiş çekim verdim yine 2dk sürmedi geldi
Hangi yöntem

Osman1966

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
5
3
1- Bu promosyonun kullanım amacı sitemizin oyunlarının hızını ve finansal işlemlerde ki hızımızı test etmeniz içindir.

2- 111 Freespin Deneme bonusu '' Sweet Bonanza '' oyununda geçerlidir.

3- Bakiyenizi 1000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 200 TL çekim yapabilirsiniz

Bakiyenizi 5000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 500 TL çekim yapabilirsiniz.

4- Aynı IP adresini, aynı adres bilgilerini, aynı email hesabını, aynı telefon numaraları vb gibi kişisel bilgilerini paylaşan kullanıcıların sadece biri bu promosyondan faydalanabilecektir. Ayrıca aynı aileye ait fertlerden sadece biri bu bonustan faydalanabilir.

5- Bu promosyondan 11.02.2021 ve sonrasında üye olanlar yararlanabilir.
Çekim geldi ama sadece çekim anında havale ile

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
345
123
43
İki para dagittilar paraları bitti heralde bonuz talep kimlik güncellemesi için canlıya bağlan diye red atıyor canlı da finansal işlem sağlayanlar güncelleyebilir diyor sadece para yatırmamı talep ediyor bonus bitik konu kilit.
@Shellac

omerd1122

Yeni üye
Yeni Üye
3
0
1
1- Bu promosyonun kullanım amacı sitemizin oyunlarının hızını ve finansal işlemlerde ki hızımızı test etmeniz içindir.

3- Bakiyenizi 1000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 200 TL çekim yapabilirsiniz

Bakiyenizi 5000 TL ye ulaştırdıktan sonra minimum ve maksimum 500 TL çekim yapabilirsiniz.

4- Aynı IP adresini, aynı adres bilgilerini, aynı email hesabını, aynı telefon numaraları vb gibi kişisel bilgilerini paylaşan kullanıcıların sadece biri bu promosyondan faydalanabilecektir. Ayrıca aynı aileye ait fertlerden sadece biri bu bonustan faydalanabilir.

12 K bakiye oldu baba vallaha 500 cektim eyv paylasim icin :))