- 49
- 10
- 8
gözüm paparadan 25 tl attım neyi yalan söylicem size hesap engellendi sizde yatırmayın diye diyorum töbe töbe ne çıkarım var benim bunda başka birşey demiyorum
At dekontunu ben attım dekontu çözdüler işimi benimgözüm paparadan 25 tl attım neyi yalan söylicem size hesap engellendi sizde yatırmayın diye diyorum töbe töbe ne çıkarım var benim bunda başka birşey demiyorum
At dekontunu işini cozucem senin ,site güvenilir demiyorum tek kuruş para yatırmadim yatirmamda adam felan değilim yanigözüm paparadan 25 tl attım neyi yalan söylicem size hesap engellendi sizde yatırmayın diye diyorum töbe töbe ne çıkarım var benim bunda başka birşey demiyorum
100kisi çekti senmi cekemiyonarkadaş konuyu saptırma adamlar engelledi diyorum dekont diyorsun 25 liranınızı vermeyin boşa diye yardımcı oluyoruz yalancı konumuna koyuyorsunuz adamı iyi yatırın ne diyim iyi akşamlar
Hocam sitenin bana söylediği şu,arkadaş konuyu saptırma adamlar engelledi diyorum dekont diyorsun 25 liranınızı vermeyin boşa diye yardımcı oluyoruz yalancı konumuna koyuyorsunuz adamı iyi yatırın ne diyim iyi akşamlar