Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Titanyumbet 100 FreeSpin Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı😉
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
@Daimon kanka konuyu kilitler misin kimse boşuna üye olmasın artık

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
Site adamı oraya görseli koydurmus dur gidiyim forumda bi sazan avına çıkıyım demiş herkesi bedavaya üye yaptırdı.
kardeş beni tanırsın en son aramızda para alışverişi oldu sana 2 katını atmıştım öyle bir adam değilim sabah sabah tersinden kalktın galiba ayıp ediyorsun burada 3 4 kişide zaten bu bonusu aldığını söylüyor sitede bonus yok muydu diyorsun yani ben mi uydurdum ?

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
406
83
Ödeme sonucuna göre konu kilit olsun en azından bi daha denk gelirse ödeme yapılmış yapılmamışt diye bilgimiz olur?

alkansglm

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,790
1,616
113
Site adamı oraya görseli koydurmus dur gidiyim forumda bi sazan avına çıkıyım demiş herkesi bedavaya üye yaptırdı.
ben ref linki felan vermedim siteye milleti üye etsem benim elime ne geçecek kardeş

haylan06

👹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,391
899
113
@haylan06 bak dostum uğur da almış hani site adamı felan diyorsun ya bana bu arada birdaha böyle bir konu açanı s.iksinler afedersiniz de faydalanın diye açmıştım ne biliyim site bonus6 kapatmış
Kanka senin açtığını farketmedim affet özür dilerim.
İnanki farketmedim sen açtıysan konuyu doğrudur kusura bakma hakkını helal et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...