Görselide sildiler çok güzelaynen destekleyin beni çünkü mağdur oldum 😀 ilk defa bir deneme bonusu komusu açayım dedim
Görselide sildiler çok güzelaynen destekleyin beni çünkü mağdur oldum 😀 ilk defa bir deneme bonusu komusu açayım dedim
Ben 11:31 de aldım. Şu an bitik. İnanmayan inanmasinbakın arkadaşlar bonus varmış yani bana site adamı muamelesi yapmayın lütfen😀
aynen destekleyin beni çünkü mağdur oldum 😀 ilk defa bir deneme bonusu komusu açayım dedim
Arkanda değilim yanındayim Thedoreaynen destekleyin beni çünkü mağdur oldum 😀 ilk defa bir deneme bonusu komusu açayım dedim
aldım çekim verdim bekliyor halaSen aldn yani bonusu 😂
cebimi de tutacak mısın😀Arkanda değilim yanındayim Thedore![]()
Gelirse bilgi geç dostum ödeyeceklerini sanmıyorum bende amaaldım çekim verdim bekliyor hala
Nayn nayn naynnncebimi de tutacak mısın😀
kardeş beni tanırsın en son aramızda para alışverişi oldu sana 2 katını atmıştım öyle bir adam değilim sabah sabah tersinden kalktın galiba ayıp ediyorsun burada 3 4 kişide zaten bu bonusu aldığını söylüyor sitede bonus yok muydu diyorsun yani ben mi uydurdum ?Site adamı oraya görseli koydurmus dur gidiyim forumda bi sazan avına çıkıyım demiş herkesi bedavaya üye yaptırdı.
@haylan06 bak dostum uğur da almış hani site adamı felan diyorsun ya bana bu arada birdaha böyle bir konu açanı s.iksinler afedersiniz de faydalanın diye açmıştım ne biliyim site bonus6 kapatmışŞansa almışız dmek
ben ref linki felan vermedim siteye milleti üye etsem benim elime ne geçecek kardeşSite adamı oraya görseli koydurmus dur gidiyim forumda bi sazan avına çıkıyım demiş herkesi bedavaya üye yaptırdı.
Kanka senin açtığını farketmedim affet özür dilerim.@haylan06 bak dostum uğur da almış hani site adamı felan diyorsun ya bana bu arada birdaha böyle bir konu açanı s.iksinler afedersiniz de faydalanın diye açmıştım ne biliyim site bonus6 kapatmış
ödeme gelirse yazcam burda daha bekliyor bakiye bile düzenlemedilerÖdeme sonucuna göre konu kilit olsun en azından bi daha denk gelirse ödeme yapılmış yapılmamışt diye bilgimiz olur?
tamam kanka estağfurullahKanka senin açtığını farketmedim affet özür dilerim.
İnanki farketmedim sen açtıysan konuyu doğrudur kusura bakma hakkını helal et
Gerçekten kusura bakma özür dilerimtamam kanka estağfurullah
Sen haklısın kardeşim. Bende aldimben ref linki felan vermedim siteye milleti üye etsem benim elime ne geçecek kardeş
estağfurullah kardeşim sıkıntı yokGerçekten kusura bakma özür dilerim