DAHA NELER GÖRCEZ REİSLERRR BUNLAR BU İŞİN b*kunu ÇIKARDIII maşallah ne be kumar sitesinde
Ekli dosyalar
-
401 KB Görüntüleme: 3,767
LinkDAHA NELER GÖRCEZ REİSLERRR BUNLAR BU İŞİN b*kunu ÇIKARDIII maşallah ne be kumar sitesinde
Saol knk sayende 1k çektim yoksa haberim olmazdıDAHA NELER GÖRCEZ REİSLERRR BUNLAR BU İŞİN b*kunu ÇIKARDIII maşallah ne be kumar sitesinde
Ben yatiricam birazdanVarmı çeken yatıralım mı
Seviye 1 doğrula kod yerine deneme yazÜye oldum ama bonus eklenmedi kimlik gondercezmi
Yaz knk 500 yaptım bizde yatıralım 250 kar olıyor birde 250 de sitede kalıyor ınuda oynuyorsun anapara gibiÇekim talebi oluşturdum gelirse yazarım .
Ben çektim knk gönül rahatlığıyla yatır 5 dk da de geldi para üstüne 250 yi 500 yaptım bidaha çekim verdimVarmı çeken yatıralım mı
Kardeşim bonusu nasıl aldın kimlik belgesi gonderdinmisite ödüyr 500 ü ödedi 250 de bakiye bıraktılar yatırımsız bonus gibi düşünülebilir.
yok doğrulama kısmında ilk adamı doldurman yeterli kimlik yüklemesi yapmana gerek yok.Kardeşim bonusu nasıl aldın kimlik belgesi gonderdinmi
500 yapıp 250 yatırıl 500 çeliyoz dimiyok doğrulama kısmında ilk adamı doldurman yeterli kimlik yüklemesi yapmana gerek yok.