- 1,225
- 133
- 63
1.2 oldu
Hemde ne zamanlamaTam zamanında geldi ama valla
Tebrikler kardeşHemde ne zamanlama
konyaaltıSen neresinde oturuyorsun kral
Kayseri sofrasını bilirmisin orrda kuryeydim kaza yaptım ayrıldım şuan 5 aydır boşuz valla yaş kaçtı kmkbende konyaaltı gürsu 😀 yakınmışız tamam reis
İyidir kralkonyaaltı
orayı bilmiyorum kanka gencerler restaurant var oraya yakınım benim yaş 28Kayseri sofrasını bilirmisin orrda kuryeydim kaza yaptım ayrıldım şuan 5 aydır boşuz valla yaş kaçtı kmk
geçmiş olsun kardeşimKayseri sofrasını bilirmisin orrda kuryeydim kaza yaptım ayrıldım şuan 5 aydır boşuz valla yaş kaçtı kmk
Büyükmüşsün be senin için iş bulmak dahada zordur şimdi 😁orayı bilmiyorum kanka gencerler restaurant var oraya yakınım benim yaş 28
ben barmenim kanka işim bu ama piyasa çok kötü evet bulamıyorum valla olmazsa alanyaya babamın yanına gidicem o da orda restaurant işletiyorBüyükmüşsün be senin için iş bulmak dahada zordur şimdi 😁
Valla merkezde piyasa gerçekten ölü bakalım nasıl olacakben barmenim kanka işim bu ama piyasa çok kötü evet bulamıyorum valla olmazsa alanyaya babamın yanına gidicem o da orda restaurant işletiyor
tebrikler dostum@Shellac burası won
Teşekkürler dostum tel faturası olmasa güzellik yapmak isterdim sizlere tel faturası işi bozdutebrikler dostum
estağfurullah dostum şansın daim olsun sen kendi ihtiyaçlarını hallet önceTeşekkürler dostum tel faturası olmasa güzellik yapmak isterdim sizlere tel faturası işi bozdu
Tebrikler dost@Shellac burası won