HelalEyvallah 500 çekim verildi jackpot patliycak diye korkuyordum 🤣
Afiyet bal şeker olsun inşallah Gine gelir böle şeyler paylaşım yaparımAl haci yalan yok valla çevrim çoktu ama şansa oldu.Ekli dosyayı görüntüle 750232
Knk yaz Google veya sayıyı değiştir zor olmamalıGüncel domin kac linke giriyorum simsiyah ekran
Kardeş boş yapma milleti ne yanıltcam site boş Bi işe yaramaz Bi iki kişiyi yemledi piyasaya sürdüler bukadarmı kafan çalışıyor sen hem kendini düşün git üye ol saten muhtemel üyesin yada site çalışanısınÇeken çevrim yapanlar nasıl yapti site boş sa
Kac dk ya geldi hesaba agam
Ödeme geldimiÇekim verildi paylaşan arkadaşa teşekkürler ödeme gelirse bilgi veririm
Ben çektimÖdeme geldimi
Teşekkürler bana da geldiBen çektim
5000 TL yaptmi 500 TL çekim talebi verdim bakalım yatacak miUlan 40 Super hotda katlamalı yaptık 5 k lose ... Siyah kırmızı siyah kırmızı... Gaza gelip 100 200 bastım anında aldi
Güncel link nedir5000 TL yaptmi 500 TL çekim talebi verdim bakalım yatacak mi
Güncel link nedir
Teşekkürler trslot 500 geldiArkadaşlar gördüm üye oldum hemen sizede link paylaştım şartlarını fln okumadım öylesine oynamak için aldım bı bakın isterseniz ona göre üye olun ben link vs vermişim gerisi sizde sonra laf etmeyin yoksa bir daha birşey paylaşmam
TRSLOT
trslot404.com