Ya kardeşim üye olmazsın olur biter ne bu tatava adamlar 22.15 den sonra eklicek diyor eklemezse bile yapacak bişey yok katılmazsın olur biterBak bakalım destek ne demiş sen git baskasini kekle kanmayın üye olmayın
Bu bot cevabı canlı destek değil eklenirse eklenir eklenmezse yapacak bisi yok kasmayın bu kadar site adamı falan diye işi gücü yok site adamı sizin bilgilerinizi alacakBak bakalım destek ne demiş sen git baskasini kekle kanmayın üye olmayın
Yav senin gibiler yuzunden gelismiyor zaten forum isine gelmiyorsa konudan cikabilirsinizBak bakalım destek ne demiş sen git baskasini kekle kanmayın üye olmayın
Sitede kullanıcı adı yok onu çözemedim mail ile giriş yapılıyor bota mail attım bakalımBu bot cevabı canlı destek değil eklenirse eklenir eklenmezse yapacak bisi yok kasmayın bu kadar site adamı falan diye işi gücü yok site adamı sizin bilgilerinizi alacak
Hani eklenmiyodu beyler
Knk kullanıcı adı nereden belirliyoruz
Site cok saglam site global site benceHani eklenmiyodu beyler
Profil kismindanKnk kullanıcı adı nereden belirliyoruz
Kanka telegram bota yazıyorsunKnk kullanıcı adı nereden belirliyoruz
Sana mi soracam çıkıp cikmayacagimi denyo kaybolYav senin gibiler yuzunden gelismiyor zaten forum isine gelmiyorsa konudan cikabilirsiniz
Bilmiyorum kanka valla bakalım inşallah çekebilirsekSite cok saglam site global site bence
Payfix açık mı ki kankaPayfix ile çekim yaptım 3 dakikada hesabıma geldi
Ss atsana broPayfix ile çekim yaptım 3 dakikada hesabıma geldi