Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu VegasNova 1500₺ Çekimli Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
68
28
Dostlar bağlandım az önce deneme bonusu almak için depozito yatirmaniz gerekiyor dedi yani para yatirmaniz gerekiyor diyor ücretsiz diyor ama para yatırın diyor deneme bonusu icin

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
837
113
Yav ne negatif adamlar var burda be adamlar ekleme var diyor niye böyle yapıyorsun dostum
Dost 22:15 değil mi aq ne negatifi kendiniz 22:15 son yazmışsınız delimisiniz siz bende alamadım benim işime gelir

Alim

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
7
3
Dost 22:15 değil mi aq ne negatifi kendiniz 22:15 son yazmışsınız delimisiniz siz bende alamadım benim işime gelir
Ben bir şey yazmadım deliren sensin kendin alamadın diye insanları soğutma
Ne bilim dost buraya 22:15 yazmışlar bitiş zamanı diye mal oldum bunların yüzünden 😄
Bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun
Ne bilim dost buraya 22:15 yazmışlar bitiş zamanı diye mal oldum bunların yüzünden 😄
bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,683
6,061
113
hala eklenmedi, 22:15'den sonra da ekleniyorsa iki ismi olup mecburen birleşik yazanlar isim soy isim eşleşmemesinden alamayabilir benim gibi, gibi geliyor.

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,814
761
113
Ya vay arkadaş 22:04 de yazdım hem kullanıcı adı hem ıd mail bile onayladım benden sonra talep eden herkese yüklendi bi bana yüklenmedi

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
342
179
43
Çok yoğunluk var biraz beklicez. Yarına kullanırız sorun değil daha güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...