Kral bizim işlemi hızlandırır mısın 😂😂Bu site ödeme yapar dost ödemezse yaz bana
Kral bizim işlemi hızlandırır mısın 😂😂Bu site ödeme yapar dost ödemezse yaz bana
Şeytanla adamın fıkrasını biliyonmu dostŞimdi şöyle bir sıkıntı var ben spor oynamayı bilmiyorum ki nasıl yaoacaz
Torpile karşıyız dost Finans müdürümüz @Enişte şimdi yazma rulettedirKral bizim işlemi hızlandırır mısın 😂😂
Yav ne negatif adamlar var burda be adamlar ekleme var diyor niye böyle yapıyorsun dostumBitmiş boşa yazma
Uğraşma burdakilerle ben burda 100 tl için anasının babasının kimliğini atan adam gördüm 😂Yav ne negatif adamlar var burda be adamlar ekleme var diyor niye böyle yapıyorsun dostum
Dost 22:15 değil mi aq ne negatifi kendiniz 22:15 son yazmışsınız delimisiniz siz bende alamadım benim işime gelirYav ne negatif adamlar var burda be adamlar ekleme var diyor niye böyle yapıyorsun dostum
Bunu diyen adam atıyordur bence yoksa şeytanın akılna gelmez bu 😃Uğraşma burdakilerle ben burda 100 tl için anasının babasının kimliğini atan adam gördüm 😂
Yan çizildi demekDostlar bağlandım az önce deneme bonusu almak için depozito yatirmaniz gerekiyor dedi yani para yatirmaniz gerekiyor diyor ücretsiz diyor ama para yatırın diyor deneme bonusu icin
Ama promo sayfasından kaldırmamışlar klasikDost 22:15 değil mi aq ne negatifi kendiniz 22:15 son yazmışsınız delimisiniz siz bende alamadım benim işime gelir
Ne bilim dost buraya 22:15 yazmışlar bitiş zamanı diye mal oldum bunların yüzünden 😄Ama promo sayfasından kaldırmamışlar klasik
Öyle deme dost negatif diyorlar sonra bize 😁Bu site data topluyo
Ben bir şey yazmadım deliren sensin kendin alamadın diye insanları soğutmaDost 22:15 değil mi aq ne negatifi kendiniz 22:15 son yazmışsınız delimisiniz siz bende alamadım benim işime gelir
Bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsunNe bilim dost buraya 22:15 yazmışlar bitiş zamanı diye mal oldum bunların yüzünden 😄
bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsunNe bilim dost buraya 22:15 yazmışlar bitiş zamanı diye mal oldum bunların yüzünden 😄
Ben ikinci ismi yazmadımBende iki ismi birleşik yazdım sıkntı olmaz inşalalh
Telegram da 15 dakika önce bota maili atın sırayla eklenicek diyorduNe bilim dost buraya 22:15 yazmışlar bitiş zamanı diye mal oldum bunların yüzünden 😄
Yok knkŞeytanla adamın fıkrasını biliyonmu dost