- 336
- 111
- 43
3.0 biter o maç rahat olMk benficası atmıyorki bizde çekim verelim
3.0 biter o maç rahat olMk benficası atmıyorki bizde çekim verelim
ya bir bok bilmeden konusmayın amk gidin desteğe sorun boş boş konuşacağınıza buradaYatırım şartsız diyor gotunden niye atiyon
2 saat 20 skKaç dk
ödemiyolarmiya bir bok bilmeden konusmayın amk gidin desteğe sorun boş boş konuşacağınıza burada
cekeceğin miktar kadar yatırın diyor onuda 1 katı oynıcan öyle çek diyorödemiyolarmi
Burda bir cakallik var Max çekim 1.500 kasan max 1.5 olabiliyor sen nasıl 3 k çekmeye calisiyonya bir bok bilmeden konusmayın amk gidin desteğe sorun boş boş konuşacağınıza burada
çakallık değil güzel kardeşim ben 2 gün önce aldım bu denemeyi o zaman çekim limiti yoktu o yüzden bakiyem 3200 şimdi 1500 tl max sabitlemişlerBurda bir cakallik var Max çekim 1.500 kasan max 1.5 olabiliyor sen nasıl 3 k çekmeye calisiyon
değişmiştir belki şu an kuralları dostçakallık değil güzel kardeşim ben 2 gün önce aldım bu denemeyi o zaman çekim limiti yoktu o yüzden bakiyem 3200 şimdi 1500 tl max sabitlemişler
Ödemiyor pek umit bağlamaBeyler son dk penaltı gol oldu çekim vercem duruma göre bildirendirecğim
o zaman da aynıydı yatırımsız sanıyordum bende para yatırma gerek yok yazıyor ama orada cekim verince reddedildi desteğe sordum çekeceğiniz kadar yatırmanız lazım diyor çekim yapanlar da reddedilince anlarlar (para yatırıma gerek yok yazan kısım bunlar mantığı para yatırmadan deneme bonusunu alabilirsiniz kafası ) yani yatırım şartsız değildeğişmiştir belki şu an kuralları dost