- 3,583
- 3,297
- 113
yatar geçmiş olsun unic kazanda dönemez artık burdan, keşke kendin oynasaydın la neyse saglık olsunLeeds sıkıntı
yatar geçmiş olsun unic kazanda dönemez artık burdan, keşke kendin oynasaydın la neyse saglık olsunLeeds sıkıntı
Sağlık olsun vbetin parasını geri verdik bidahaki sefere inşyatar geçmiş olsun unic kazanda dönemez artık burdan, keşke kendin oynasaydın la neyse saglık olsun
Tipster yaaaa ulan güldürdün 🤣🤣🤣🤣yatar geçmiş olsun unic kazanda dönemez artık burdan, keşke kendin oynasaydın la neyse saglık olsun
Olum tipsterlikla ne alakasi var ben adama kendin oyna dedim, adam tutturdu ille beraber oynuyalim diye ben napiyim, beynim uyanmadi hala daha zaten salak gibiyim😅Tipster yaaaa ulan güldürdün 🤣🤣🤣🤣
Bizden bi sk olmaz askmCumartesi bugun zaten cok bulasmamak lazım büroların tokat günü, yarin kazaniriz yine sıkıntı yok
Bugün verip yarın ayar çekerlerse peki 🤣🤣🤣🤣Cumartesi bugun zaten cok bulasmamak lazım büroların tokat günü, yarin kazaniriz yine sıkıntı yok
Ben sizi yalnız bırakayım @ngu aşk meşk karışır buralar🤣🤣🤣Bizden bi sk olmaz askm
Yaw dur moralim bozuk zaten sifirlandik yine aw 😅Ben sizi yalnız bırakayım @ngu aşk meşk karışır buralar🤣🤣🤣
Sen Loser's konusuna gitmeye başla geliyorum bendeYaw dur moralim bozuk zaten sifirlandik yine aw 😅
Sağlam mı bu sitemachinebet
Yok imkansiz bugün dikiş günü belli 🤣Bugün verip yarın ayar çekerlerse peki 🤣🤣🤣🤣
Makina gibiSağlam mı bu site
Deniyelim o zaman reisMakina gibi
Yok oyle birsey yalan bilgi yaymayalım 😁KAZANIYORUZ.