- 11,269
- 7,653
- 113
Kaybetmeye mahkumsun o konuda ozaman flsmgmsöfmaöVaralosin dost ama misafirligin kısası bakmuldur
Kaybetmeye mahkumsun o konuda ozaman flsmgmsöfmaöVaralosin dost ama misafirligin kısası bakmuldur
Dost profilini görüyom kafayı yiyom 2 gündür holigana 60k bıraktım kayıp bonusuda yok sitede aklımı sıyırcam az kaldıKendi evindeymiş gibi konuşabilirsin
Kullancıı adınızı aliyim ekleteyim qArDaŞıMaDost profilini görüyom kafayı yiyom 2 gündür holigana 60k bıraktım kayıp bonusuda yok sitede aklımı sıyırcam az kaldı
Bayramın ilk günü çok güzel tatil planım şimdi sigara parasının peşine düştümKullancıı adınızı aliyim ekleteyim qArDaŞıMa
Sakın verme la bu makina varya donunu alır bak diyim çok fena bu site adamı holiganın senin paraları karılarla eziyoUltrAslan02
Allah utandırmasın bir ömür inşallah kankaYazın düğün var
sana roll açtıracam bugun, şu benim rollu bir başarıyla sonuçlandıralım 😅 KAZANIYORUZ... 😌Kaybetmeye mahkumsun o konuda ozaman flsmgmsöfmaö
İnşallah kazanırız bu sefer puhahshansana roll açtıracam bugun, şu benim rollu bir başarıyla sonuçlandıralım 😅 KAZANIYORUZ... 😌
YohamunaSakın verme la bu makina varya donunu alır bak diyim çok fena bu site adamı holiganın senin paraları karılarla eziyo
Bensana roll açtıracam bugun, şu benim rollu bir başarıyla sonuçlandıralım 😅 KAZANIYORUZ... 😌
Adriyatik 2 döndümü 😱sana roll açtıracam bugun, şu benim rollu bir başarıyla sonuçlandıralım 😅 KAZANIYORUZ... 😌
Buradaki çoğu sponsor sana 12k kayıp eklerdi 2 basket üst bahsine kasan 60k olurduDost profilini görüyom kafayı yiyom 2 gündür holigana 60k bıraktım kayıp bonusuda yok sitede aklımı sıyırcam az kaldı
74 - 71 di, son topta 3 lük attı dep, uzatmaya gitti 😅Adriyatik 2 döndümü 😱 😅
Burda oynadığım bir kaç site var onlardan aldığım kayıp bonuslarıda hiç olduBuradaki çoğu sponsor sana 12k kayıp eklerdi 2 basket üst bahsine kasan 60k olurdu
Sen daha yatöazsın o geldiya devam ke 😂74 - 71 di, son topta 3 lük attı dep, uzatmaya gitti 😅
hemen 2 orana salladım, o da geldi resmi olarak sonuclanmasını bekliyorum, dusuk oran bi maca sallıcam fişi çekip konuyu kitlicez 🤣Sen daha yatöazsın o geldiya devam ke 😂
👍🧿🧿hemen 2 orana salladım, o da geldi resmi olarak sonuclanmasını bekliyorum, dusuk oran bi maca sallıcam fişi çekip konuyu kitlicez 🤣
Bekliyorushemen 2 orana salladım, o da geldi resmi olarak sonuclanmasını bekliyorum, dusuk oran bi maca sallıcam fişi çekip konuyu kitlicez 🤣
Rol yaptıracakmışsın bana galiba @Mrlbra öyle dediBekliyorus