- 240
- 123
- 43
Baboş sen seç içlerindenBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin
Baboş sen seç içlerindenBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin
Takip edenlere dagitalimBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin
TebriklerBeyler güvenilir dağıtacak forumda yetkili biri lazım hemen atalım beklemeyin o dagitsin ayıp olmasın size
Reis rollde istediği üyelere gönderebilir ama konuda isim geçmesin..
Sen seç 10 kişi liste halinde yaz. Daha uygunBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin
Mülayim dost işini bilir dostTakip edip burda olanlar belli @drogba6 sen liste yaparsan sana zahmet @Mülayim6060 ulaşım sağlasın dost
Aynen öyle kendi işini kendin görSen seç 10 kişi liste halinde yaz. Daha uygun
Kazancın bol olsunGönderim yaptım beyler gün içinde bı rol daha sözüm olsunalamayanlara
Sen bi liste yapamaz mısın 😐Mülayim dost işini bilir dost
Burda olanlar belli baştan itibaren sen liste yap uygunSen bi liste yapamaz mısın 😐
Bir bakayım.hemenSen bi liste yapamaz mısın 😐
Listeyi hazirlayip göndercez tamamdır kesene BereketGönderim yaptım beyler gün içinde bı rol daha sözüm olsunalamayanlara
Sana zahmet.👍Bir bakayım.hemen
Sen seç daha makul benceGönderim yaptım beyler gün içinde bı rol daha sözüm olsunalamayanlara