- 8,042
- 2,420
- 113
Başkan ben 2 kere mesaj atmıştım adam sonra da 2 kere yazmış almış neyse dedik de etiket olayı neKardeşim saniye saniye yazman lazım mümkünse etiketli
Başkan ben 2 kere mesaj atmıştım adam sonra da 2 kere yazmış almış neyse dedik de etiket olayı neKardeşim saniye saniye yazman lazım mümkünse etiketli
Yoxsul un hakkını sana yolluyalim ufak bi rol yap😄Kardeşim saniye saniye yazman lazım mümkünse etiketli
Adama ayıp olur zaten yoksul 🤣Yoxsul un hakkını sana yolluyalim ufak bi rol yap😄
Sen yap roll 🤔Yoxsul un hakkını sana yolluyalim ufak bi rol yap😄
Peki 🤣13.30 a kdr süre verdi süresi doldu kazanirsan sen atarsin ona papara yazda atalim sana
Konu sahibi kendisi seçmeyince böyle oluyor işte alan kendi almak isteyen ayarlıyorlar alıyorlar haksızlık başka bişey feğilSelamün aleyküm beyler uzun suredir forumdayim sizin için tek maç 1500 TL basicagim gelen tutarı 10 kişiye dağıtım yapacağım gönül isterdi ki daha fazla dağıtmak imkanlar bu kadarına el veriyor.
Valla son Saniye de yetişti yoksul 😅Peki 🤣
Teşkilat başkanKonu sahibi kendisi seçmeyince böyle oluyor işte alan kendi almak isteyen ayarlıyorlar alıyorlar haksızlık başka bişey feğil
Yoksul adam dolmuş geç gelmiştir 🤣Valla son Saniye de yetişti yoksul 😅
Yemin ederim öyleler paranın kokusunu alınca biz yaparız liste biz ederiz hop ayarlamalar tamamTeşkilat başkan![]()
Boğazında kalsın bombacı mülayim bu sefer bombayı burda patlattın 🤣🤣9 kişiye ödülleri gönderildi. Konu sahibi @X100100390 kesenine bereket ✋
L siteyi o yapmadı ki 🤣Boğazında kalsın bombacı mülayim bu sefer bombayı burda patlattın 🤣🤣
💣💣💣Boğazında kalsın bombacı mülayim bu sefer bombayı burda patlattın 🤣🤣
Mülayim bile bitmiş hey gidi hey. Zamanında 40-50K larla roll yapanlar şimdi roll kovalıyor 🤔