Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet YapıKredi Ve Varlık Yönetim Şirketi

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,244
7,618
113
Dostlar merhaba şimdi ben 5 yıl önce yapıkrediden 7.000 TL kredi kartı ile kredi çekip yemiştim ardından hiç ödeme yapmadım ve varlık şirketine devredilmişti 3 yıl falandır 1 hafta önce gittim yapıkredi hesabım kapalıydı gittim açtım bende hesap sıfırdan açıldı bakiye falan filan 0.00 herşeyi tertemiz geçmişim falan hepsi silinmiş şimdi ben bu bankaya para falan atarsam paraya el koyarlar mı ?

NOT : İşbank,denizbank,akbank,fibabank Yıllardır kullanırım içerdeki paraya hiç dokunmadılar yapı kredi dokunur mu?

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
2,015
113
Varlık şirketi koyabilir ama koymamışlar demek ki aynı paraya varlık şirketi ara kapatmaya çalış eğer niyetin var ise

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,244
7,618
113
Varlık şirketi koyabilir ama koymamışlar demek ki aynı paraya varlık şirketi ara kapatmaya çalış eğer niyetin var ise
Niyetim var para olunca ödeyeceğimi söylüyorum ama başka bankadaki paralarıma hiç dokunmadılar Yapı Krediye dokunurlar mı acaba

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,808
3,826
113
Dostlar merhaba şimdi ben 5 yıl önce yapıkrediden 7.000 TL kredi kartı ile kredi çekip yemiştim ardından hiç ödeme yapmadım ve varlık şirketine devredilmişti 3 yıl falandır 1 hafta önce gittim yapıkredi hesabım kapalıydı gittim açtım bende hesap sıfırdan açıldı bakiye falan filan 0.00 herşeyi tertemiz geçmişim falan hepsi silinmiş şimdi ben bu bankaya para falan atarsam paraya el koyarlar mı ?

NOT : İşbank,denizbank,akbank,fibabank Yıllardır kullanırım içerdeki paraya hiç dokunmadılar yapı kredi dokunur mu?
Bankaya sormadınmi borcum vardı o ne durumda diye knk

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
2,015
113
Niyetim var para olunca ödeyeceğimi söylüyorum ama başka bankadaki paralarıma hiç dokunmadılar Yapı Krediye dokunurlar mı acaba
dostum varlık grubu genel de icra kesinleştiğin de bankalara yazı yazıyor ama sana denk gelmedi sanırım tavsiyem hesabında para tutma