- 436
- 357
- 63
Siteler yasakli kart die uyarı alıyorum kendi paycell kartım olmasına rağmen nedir bu olayın şeysi yardimci olcak varmi
O kart o sitede yasak gecersiz demek anında kredi kartı yöntemi deniyon galibaSiteler yasakli kart die uyarı alıyorum kendi paycell kartım olmasına rağmen nedir bu olayın şeysi yardimci olcak varmi
Onla yatirim yapıyorsun paycelle farkli yatirim kredi seyleride kabul etmiyor nedenkiO kart o sitede yasak gecersiz demek anında kredi kartı yöntemi deniyon galiba
Farklı yöntemi varmiO kart o sitede yasak gecersiz demek anında kredi kartı yöntemi deniyon galiba
Bugun oyle dünden belli yatırımlarım oldu sıkıntısızKartla alakası yok tüm kredi kartı yöntemlerinde sıkıntı var kartla yatırım yapılmıyor hiçbir yere
Padisahbete dene birSiteler yasakli kart die uyarı alıyorum kendi paycell kartım olmasına rağmen nedir bu olayın şeysi yardimci olcak varmi
Hata var diyor odaPadisahbete dene bir
belli zaman sonra hiçbir siteye yatıramıyorsun alt yapı fraud şüphesi koymuşturHata var diyor oda
Ula kart benim neyin şüphesi anlasam bibelli zaman sonra hiçbir siteye yatıramıyorsun alt yapı fraud şüphesi koymuştur
öyle olmuyor işte valla benim kaç senedir öyle her sitede aynı hata fraud o yüzden seninde öyle olmuşturUla kart benim neyin şüphesi anlasam bi
64 bin tl yatrdim da farud furud olmadı da 64 bini kaybedince mi furud olduöyle olmuyor işte valla benim kaç senedir öyle her sitede aynı hata fraud o yüzden seninde öyle olmuştur
valla dostum bana deme64 bin tl yatrdim da farud furud olmadı da 64 bini kaybedince mi furud oldu
Benmda basima geliyor bagzenSiteler yasakli kart die uyarı alıyorum kendi paycell kartım olmasına rağmen nedir bu olayın şeysi yardimci olcak varmi
Kanka önercegin site varmiBenmda basima geliyor bagzen
Cozumu diger kredi karti yontemlwrini dene alisveris olarak gozukenlwrde
Kanka papara olsa doğru dionda o gümledi onaysiz hesaba yukleme oluyormuDirekt kartla siteye yatırmak yerine paparaya yatır kredi kartıyla. Sadece ufak bir komisyon ödeyerek sonra da istediğin siteye at parayı
Oda kapaliGorabet Garanti kredi kartı yöntemini dene. Her kartı kabul eder
Holigan benceKanka önercegin site varmi