Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yaşamasını Mı Bilmiyoruz

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,191
795
113
Ya beyler herşey eskiden mi güzeldi yoksa biz şimdi yaşamasını ni bilmiyoruz . Fabrika hayatı işçilik vardiyada çekilmiyor .. dünya uzerinde en çok çalıştırılan ülke saat olarak Türkiye' geliyormuş başlarda .. altı gün çalış bir gün tatil ayrı zor geliyor .kumarda ayda aldığım paranın bir kısmını eve veriyorm diğer kısmı üç dört katı kazansamda geri hepsi gidiyor kumara hep zarar on yıldır nolcak bu gidişat herkes bu halde herhalde.. parasız olunca insan herşey başına gelir .kumar harbi süründüruyor

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
4,691
113
Ya beyler herşey eskiden mi güzeldi yoksa biz şimdi yaşamasını ni bilmiyoruz . Fabrika hayatı işçilik vardiyada çekilmiyor .. dünya uzerinde en çok çalıştırılan ülke saat olarak Türkiye' geliyormuş başlarda .. altı gün çalış bir gün tatil ayrı zor geliyor .kumarda ayda aldığım paranın bir kısmını eve veriyorm diğer kısmı üç dört katı kazansamda geri hepsi gidiyor kumara hep zarar on yıldır nolcak bu gidişat herkes bu halde herhalde.. parasız olunca insan herşey başına gelir .kumar harbi süründüruyor
kumar süründürmüyor ekonomi bu şekilde yapıyor emin ol. şimdi insan refah içinde yaşasa sıkıntısı olmasa kumar oynarmı insan ? diğer ülkelerde emin ol türkiyede oynanan kadar kumar oynanmıyprdur adamların kumara ayıracak vakti olmuyordur sosyal aktivite cart curt insan severek iş yapıyor orda. neyse ya deli oldum yine gece gece. bak düşün insan yazı yazarken bile snir olur mu oluyor işte dost (yaşasın rte )

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,144
2,604
113
kumar süründürmüyor ekonomi bu şekilde yapıyor emin ol. şimdi insan refah içinde yaşasa sıkıntısı olmasa kumar oynarmı insan ? diğer ülkelerde emin ol türkiyede oynanan kadar kumar oynanmıyprdur adamların kumara ayıracak vakti olmuyordur sosyal aktivite cart curt insan severek iş yapıyor orda. neyse ya deli oldum yine gece gece. bak düşün insan yazı yazarken bile snir olur mu oluyor işte dost (yaşasın rte )
kumarı parası olan daha çok oynar.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,350
5,433
113
Hükumet maliye bakanı sızı bızı bu dersten kurtaracak bahıse kafayı taktılar artık oncesı gıbı olmamak yatırımlar

Hsynrs06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
107
43
Beyler calismak insanin fitratina ters bi durum kaldiki avrupada haftalik 30 saat olan calisma saati turkiyede minumum 45 saat isten eve evden ise omur mu gecer allah sonumuzu hayir etsin :D

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,350
5,433
113
Beyler calismak insanin fitratina ters bi durum kaldiki avrupada haftalik 30 saat olan calisma saati turkiyede minumum 45 saat isten eve evden ise omur mu gecer allah sonumuzu hayir etsin :D
Ulkenın ıcınden gectıler barı cumartesi pazar tatil yaptırın zorunlu

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,237
1,674
113
Ben çalışmıyorum vaktim çok bol yine mutlu değilim mk aga dört dörtluk değil kimse dengeler meselesi ayrıntılarda gizli hersey

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
371
184
43
kumarı parası olan daha çok oynar.
kanka parası olan adam kumar oynamaz çünkü kumardan çok daha eğlenceli aktiviteler var. Parası olan adam keyfi oynar. parası olmayan kumara bel bağlayan adam kumarbaz olur genelde :)

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
1,020
113
Parası olana herzaman hergun güzel misal sen bugün zengin ol lanet ettigin bu dönem senin en mutlu günlerini yaşatır sana

Hsynrs06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
107
43
Ben çalışmıyorum vaktim çok bol yine mutlu değilim mk aga dört dörtluk değil kimse dengeler meselesi ayrıntılarda gizli hersey
oyle aga calisan isten sikayetci issiz is bulamamaktan amk aza kanaat edip yetinmeyi bilsek burda ne isimiz var

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,454
3,242
113
Ara ara banada oluyor bu duygu patlaması dost
1 saat max sürüyor sonra geciyor

• Haha
Tepkiler: BJK