Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Youtube Abone Takip Hk.

yakup1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,858
2,724
113
Beyler böyle bisey var mı nedir daha önce yapan vardı sanırım öyle hatırlıyorum konusu vardı sanki yapılır mı kârlı mi neye gore niye para veriyolar veriyolar mi bilgisi olan var mı

Ekli dosyalar

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,161
1,101
113
Beyler böyle bisey var mı nedir daha önce yapan vardı sanırım öyle hatırlıyorum konusu vardı sanki yapılır mı kârlı mi neye gore niye para veriyolar veriyolar mi bilgisi olan var mı
Telegram linkini atsana banada reis

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,929
2,041
113
Bedavani al sonra engelle

yakup1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,858
2,724
113
100 den sonra vermiyolar he 🙄🤣🤣 degisik

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
280
101
43
7 8 saat de 700 falan verio saat başı 100 şekli

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,193
1,882
113
Kod ne birazda biz tokatlayalım şunları
7-8 ay felan oluyor. 3-5 görev yaptiydim. Sonra size 1000 atacagim ve bunları görevleri başarılı yapan kisilere 50 ser 50 ser hesaplarina atacaksiniz dediydi. Tamam tabiki dedim. Geldi 1000 lira . Sonra client locked yaptım kızı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

apuzcheva

Çalarsan Kapimi Çalarim Kapini
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
1,972
93
Gun boyu yatirim haric dedigini yap 800 900 yolunu bulursun oduyorlar yatirim yapma salakliginda bulunma oduyorlar.diye yatirm gorevlerini direk atla para atmaya devam ediyorlar

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
87
28
ilk günki kazançları ödüyolar bu arada gün boyu dolandır bunları

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,267
505
113
Bunların birde temu versiyonu var her yazdıklarında 35 dolarlarını alıp engelliyorum 😁