- 240
- 123
- 43
Paslasana bana 😀🤣🤣Bunların birde temu versiyonu var her yazdıklarında 35 dolarlarını alıp engelliyorum 😁
Paslasana bana 😀🤣🤣Bunların birde temu versiyonu var her yazdıklarında 35 dolarlarını alıp engelliyorum 😁
Bana gelmiyorlar artık kara listedeyim ben 😁Paslasana bana 😀🤣🤣
Görev yapmayinca yatirim gorevlerini. Ödülü 5 tlye düşürüyorGun boyu yatirim haric dedigini yap 800 900 yolunu bulursun oduyorlar yatirim yapma salakliginda bulunma oduyorlar.diye yatirm gorevlerini direk atla para atmaya devam ediyorlar
Hahahah geçen aynı böyle bi iki tane yazan oldu 100 yüzdür aldım bastım engeli 🤣🤣Bana gelmiyorlar artık kara listedeyim ben 😁
Bana daha bugün yazmışlardı 220 kopardım baktım yatırım ayağı yaptılar engelledim aga bana çok yazıyorlar niye bilmiyorum ama bu YouTube takip işi az para veriyor takip başına 20 30 tl temu en iyisi bir kaç gün arayı kurmak için karı muhabbet ediyor seninle tabi kadın değil erkek güney Koreli ayağı yapıyor çeviriden mesaj atıyor bilmem ne sonra sahte Temu adresi veriyor ürünlere yıldız atıyorsun komisyon birikiyor en kötü 30 35 dolar sonra parayı kriptoya çekiyorsun senden 20 dolar yatırım istiyor tekrar komisyon için ben bir kere aç gözlülük yapıp 20 dolar attım 4 5 ürün yıldızladıktan sonra 160 dolar daha yatırım istedi acayip pişman oldum 3 5 dolar fazla alcaz diye 20 dolardan oldukHahahah geçen aynı böyle bi iki tane yazan oldu 100 yüzdür aldım bastım engeli 🤣🤣
hic sorma agaArada bi yazarlardı onuda kestiler 🤣🤣kupon yapıp keyfimize bakardık
Link var mi300 TL ye kadar yolladılar 300 geri yatırdım onlara 550 oldu görev yapınca 800 e kadsr çıktım sonra tekrar yatırdım 800 3000 geri iade aldım geri isteleri 3 bini geri iade olarak 21 bin dediler engelledim
Yok reis engelledim silindiLink var mi
Kullanıcı bulunamadi@SerpilDemire