- 1,481
- 146
- 63
Vale gitti
Ben de dört tek var iki iki paylaşırdık ama yakın değiliz 🥺Kupon yapmak hayal bizim içinde mucaedelemiz sigara parası![]()
Varol dost bas tacisinBen de dört tek var iki iki paylaşırdık ama yakın değiliz 🥺
Aynen öyle karaktersiz herifler 5 atak boşFener maçı 1 buçuk dakika boş ikisi de gitti
Sen de öyle dost ama bu dostumuzu da kuruttuk sabahtan beri takip ettiğim bütün roller patlıyor biz de galiba sıkıntı 😅Varol dost bas tacisin
3 dakikada 2 sayı çıktı şaka gibiAynen öyle karaktersiz herifler 5 atak boş
Valencia maçını oynayacağını bilseydim yeminle sana oynatmazdım aldığında dedim hatta bunlar patlama yapacak Bi petiyot inşallah bu olmaz diye attı mı hayvan gibi atıyorlar sağlık osun 🥺2 dakikada 2 sayı
Hadi ona eyvallah fenere ne demezsinValencia maçını oynayacağını bilseydim yeminle sana oynatmazdım aldığında dedim hatta bunlar patlama yapacak Bi petiyot inşallah bu olmaz diye attı mı hayvan gibi atıyorlar sağlık osun 🥺
Fenerin de sayı çoktu hayatta o baremden almazdım 😅 çünkü hiç kaçırmadan 4.6 sayı ortalaması gerekiyor ben korkarım öyle şeylerden 😅 neyse yattıktan sonra şöyle yapardık böyle yapardık demek kolay sağlık olsun kardom senin canın sağolsun bu yatışımız ne ilk ne de son olacak 😅Hadi ona eyvallah fenere ne demezsin
Kanka bugün yeniden olmadı ne diyelim sağlık olsunFenerin de sayı çoktu hayatta o baremden almazdım 😅 çünkü hiç kaçırmadan 4.6 sayı ortalaması gerekiyor ben korkarım öyle şeylerden 😅 neyse yattıktan sonra şöyle yapardık böyle yapardık demek kolay sağlık olsun kardom senin canın sağolsun bu yatışımız ne ilk ne de son olacak 😅
Sağlık olsun reis 🔐Burası lose reis @Daimon