Sistemmi vermiyor canlımı?Ağa vermiyor bonusu
Kendi siten hangisiBu stede para atıp oynanmaz iade bonus var diye 1000 TL para attım binlara hiç yükselmedi sonra iadeyi aldim bir bok oada verdemdi ste bom boş oynanmaz bu stede parayla sonra kendi steme 250 TL para attım 15000 TL aldım bu steye para atmayın beyler kasalar bom boş
Çokta kısalmıyor ama sanki 😁4Zeko bizim ufada zeki isminin kısaltılışıdır 😁
Baya mantıklı kısaltma olmuş hocam bunu düşünen beynini bilim için bağışlasın 😂Zeko bizim ufada zeki isminin kısaltılışıdır 😁
Knka sitenin ismine bakınca para yatirmaman gerektiğini anlaman lazım. Anlayamıyorsan daha çok para kaptırırsın 😂Arkadaşlar bu sitede dolandırıcıdır yatırım yapmayın sakın normal yatırım yaptım paramı çöktüler buyrun bakın oyunlara giriş yapmıyor çekim yaptırmıyor
Reis adamları sen dolandirmissin maşallah somurmusum adamları baktılar senden zarar ediyorlar engellemisler seniArkadaşlar bu sitede dolandırıcıdır yatırım yapmayın sakın normal yatırım yaptım paramı çöktüler buyrun bakın oyunlara giriş yapmıyor çekim yaptırmıyor
Beni engellemeseler daha çok sömürecektim onları her yatırım 500 kazanç alım bu hepsindeReis adamları sen dolandirmissin maşallah somurmusum adamları baktılar senden zarar ediyorlar engellemisler seni
Yapmaz bu site kankaArkadaşlar bu site ödemeleri kaç günde yapıyor 😂