Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Zekobet 250 FreeSpin Deneme Bonusu

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,511
1,129
113
Harbimi diyonuz?promosyonlarda var halen

Gizo

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
1
Bu stede para atıp oynanmaz iade bonus var diye 1000 TL para attım binlara hiç yükselmedi sonra iadeyi aldim bir bok oada verdemdi ste bom boş oynanmaz bu stede parayla sonra kendi steme 250 TL para attım 15000 TL aldım bu steye para atmayın beyler kasalar bom boş

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
369
86
28
Bu stede para atıp oynanmaz iade bonus var diye 1000 TL para attım binlara hiç yükselmedi sonra iadeyi aldim bir bok oada verdemdi ste bom boş oynanmaz bu stede parayla sonra kendi steme 250 TL para attım 15000 TL aldım bu steye para atmayın beyler kasalar bom boş
Kendi siten hangisi

bdemir255

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
8
8
Arkadaşlar bu sitede dolandırıcıdır yatırım yapmayın sakın normal yatırım yaptım paramı çöktüler buyrun bakın oyunlara giriş yapmıyor çekim yaptırmıyor

Ekli dosyalar

profat

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
43
18
Arkadaşlar bu sitede dolandırıcıdır yatırım yapmayın sakın normal yatırım yaptım paramı çöktüler buyrun bakın oyunlara giriş yapmıyor çekim yaptırmıyor
Knka sitenin ismine bakınca para yatirmaman gerektiğini anlaman lazım. Anlayamıyorsan daha çok para kaptırırsın 😂

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
342
179
43
Arkadaşlar bu site ödemeleri kaç günde yapıyor 😂

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
228
43
Kapatin biladerr su konuyu 2 gundur odeme yapmior wdamlar resmen tassak gecior bide en yakin surede isleminiz tamamlanacak diye yaziorlar 2 gunu gecmis 250 odeyemiorlar kaoatin milletin zamani gitmesin