- 11,247
- 7,633
- 113
Ben Antalyadayım urfalıyım izmir karşıyaka çarşı mavişehir ve bucada 5 yıl kuryelik yaptım bıraktım izmir cennet şehir antalya da iyi ama özlüyorum izmiri izmirin üstüne şehir tanımam vallaBayraklı daki gengizhandamisin yoksa
Ben Antalyadayım urfalıyım izmir karşıyaka çarşı mavişehir ve bucada 5 yıl kuryelik yaptım bıraktım izmir cennet şehir antalya da iyi ama özlüyorum izmiri izmirin üstüne şehir tanımam vallaBayraklı daki gengizhandamisin yoksa
14yil yaşadım orda çiğli ulukent bayraklida oturdum şimdi tekrar istanbuldayım izmir güzel şehirBen Antalyadayım urfalıyım izmir karşıyaka çarşı mavişehir ve bucada 5 yıl kuryelik yaptım bıraktım izmir cennet şehir antalya da iyi ama özlüyorum izmiri izmirin üstüne şehir tanımam valla
İstanbul bağcılarda 100.yıl taraflarında da oturdum oraların allah belasını versin istanbulda yaşamak imkansız harbiden adamı yutar orası14yil yaşadım orda çiğli ulukent bayraklida oturdum şimdi tekrar istanbuldayım izmir güzel şehir
Aynen ben anadoluyakasi maltepedeyim birazda sakin düzgün ilceİstanbul bağcılarda 100.yıl taraflarında da oturdum oraların allah belasını versin istanbulda yaşamak imkansız harbiden adamı yutar orası
fırından yeni çıkmış bitmez hemenBonus bittimi bonus talepte yok
295 TL ye 40k çektim geçen gün250yi 2500 nasıl yapiyonuz abicim ya atayim size 250 bana 1500 verin alın 1000 sizin olsun çok profesyonelseniz
Taktik verde bizde öyle yapalım295 TL ye 40k çektim geçen gün
Açıldı mı site güncelleme bittimi295 TL ye 40k çektim geçen gün
Knk bu spin yeme işi ne oldu yedilermi295 TL ye 40k çektim geçen gün
Yemediler aw tamamen bakiye sildiKnk bu spin yeme işi ne oldu yedilermi
Talepte vardı zaten kaldırmışlar150 kişi beklemede koysanıza kardeşim talebe şu bonusu kendinize eziyet çektiriyorsunuz