- 1,662
- 452
- 83
Bana iki koduda verdi ben anlamaidm bkrsey önce freespin oynadım kazanç duruyor şimdi freebet bonusunda yazdım onuda verdi çekim
Haci gelmeden dükkanı talan ed o zaman kral 😅😅Bana iki koduda verdi ben anlamaidm bkrsey önce freespin oynadım kazanç duruyor şimdi freebet bonusunda yazdım onuda verdi çekim
Sonra bakiye sildiler diye yazma buraya 🤣Bana iki koduda verdi ben anlamaidm bkrsey önce freespin oynadım kazanç duruyor şimdi freebet bonusunda yazdım onuda verdi çekim
Valla frebeti atalanta devre 1.5 yapmışım gelirse artikHaci gelmeden dükkanı talan ed o zaman kral 😅😅
Yok kral benim öyle takintilarim yok çoğu çekimim ip diye silindi takmam benSonra bakiye sildiler diye yazma buraya 🤣
Dostum güncelleme olduğu için yapiyo spordada oynatmiyo şuan duzelirBeyler frespen kazancı slotlarda oynanmıyor bilginiz varmı harici sağlayıcı hatası diyo
Peki broYok kral benim öyle takintilarim yok çoğu çekimim ip diye silindi takmam ben
Sporda oynadım ben kral oynanıyor haberin olsunDostum güncelleme olduğu için yapiyo spordada oynatmiyo şuan duzelir
Sağol kardeşim cansın 👍👍👍Dostum güncelleme olduğu için yapiyo spordada oynatmiyo şuan duzelir
Hala bende partner limit diyo hangi maça oynadın onu deneyeyim 😂Sporda oynadım ben kral oynanıyor haberin olsun
Bi bonus verdiler milletin ağzından burnundan getirdiler canlı destekten bonus talebi kadar saçma bi sistem yok kendi kendilerini yoruyolar gerizekalilarHala bende partner limit diyo hangi maça oynadın onu deneyeyim 😂
Atalanta devre oynadım gölüneHala bende partner limit diyo hangi maça oynadın onu deneyeyim 😂
Bende hata veriyo halaAtalanta devre oynadım gölüne
Atmış atalanta kral ben freebetle oynadım ana bakiyeye şimdi geçecek ordanndenemedim ben dahaBende hata veriyo hala
Feeebeti kabul ediyo zaten yaAtmış atalanta kral ben freebetle oynadım ana bakiyeye şimdi geçecek ordanndenemedim ben daha
Bakiye şimdi düştü onu deneyecem bende kral bak adam oynamış gelmiş kuponuFeeebeti kabul ediyo zaten ya
1.50 oynatıyor da kupon yaptirmiyor psrtnler biseyler diyorAcaba freebettenn sonra istedigim oranda alabilir miyim ki??