Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ziobet 250 TL Deneme Bonusu Yatırımsız

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
418
107
43
Bu annesine dayadigimin siteyi açıp tatile çıkmış hiçbirsekilde ulasilmiyor

cello06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
23
8
Allah belalarını versin bide sey yazmıslar :D 24 saat içinde isleme alınacak tam 24 saatte ödenecek falan lan nasıl ormancı çocuğuymus bunlar ya :D nerden paylasılıyolarda lanetlere biz denk geliyoruz
baska yerde olmayan bakiyeler böyle antin kuntin sitelerde oluyor

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
103
43
3 gundur ara ara bakiyorum, bazen canliyw baglanmayi deniyorum ve hâla bonusu alamadim amk. Bir de ustune forum da bu kadar sayfa yazilmis. Lan 3 gundur alamadim ben bonusu boyle is mi olur olm

mustafa3356

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
12
8
Allah belalarını versin bide sey yazmıslar :D 24 saat içinde isleme alınacak tam 24 saatte ödenecek falan lan nasıl ormancı çocuğuymus bunlar ya :D nerden paylasılıyolarda lanetlere biz denk geliyoruz
baska yerde olmayan bakiyeler böyle antin kuntin sitelerde oluyor
Nerde yazıyor knk tam 24 saatte ödeneceği

cello06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
23
8
YAV BÖYLESİ OÇOCUĞU Bİ SİTE GÖRMEDİM BEN YA CİDDEN 15 SAAT ÇEKİM BEKLETİP 15 SAAT SONRA KİMLİK BİLGİLERİNİZ HATALI DİYOR SİTEYE GİRERKEN ZATEN 2.Cİ İSİM YAZMA YERİ KMANTIKEN NASIL DOĞRU GİRECEZ BİLGİLERİ CANLIDA KAPALI UĞRAŞ DUR

cello06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
23
8
yav yok abi böyle mallar site açmasın 18 sayfa var 18 sayfa bu mallara sövüyoruz

mustafa3356

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
12
8
YAV BÖYLESİ OÇOCUĞU Bİ SİTE GÖRMEDİM BEN YA CİDDEN 15 SAAT ÇEKİM BEKLETİP 15 SAAT SONRA KİMLİK BİLGİLERİNİZ HATALI DİYOR SİTEYE GİRERKEN ZATEN 2.Cİ İSİM YAZMA YERİ KMANTIKEN NASIL DOĞRU GİRECEZ BİLGİLERİ CANLIDA KAPALI UĞRAŞ DUR
Seninle aynı saatlerde verdik çekim talebini, benim ki hala durum yeni diyor bekliyoruz öyle bir yalan uydururlar seninki gibi de bakalım zerre umut yok geleceğine dair de neyse:))