- 66
- 26
- 18
Resimde gördüğün sistemle çekim ver.Ben sizden önce verdim benim ki hala yok
Resimde gördüğün sistemle çekim ver.Ben sizden önce verdim benim ki hala yok
Canli aCildimiResimde gördüğün sistemle çekim ver.
Yok kral bu site 1 günden beri oyaliyor kim koyduysa bunu annesi iyi sevildiCanli aCildimi
Vermez ceyda
NedenVermez ceyda
Bonusu nasılsın aldınız acaba
Ben canlıya bağlanıp almıştım dün ama şuan kapalı canlı bende bağlanamıyorumBonusu nasılsın aldınız acaba
Site iyi dolandırıcı promosyon u atanda site adamı zaten
Tamamda ödeme alanlar varSite iyi dolandırıcı promosyon u atanda site adamı zaten
Bak şimdi ödeme alanlarda yalan zaten canlı destek ölü bı site ödeme alan şansa gelirse haber et yinedeTamamda ödeme alanlar var
Ne zaman talep verdinArkadaşlar site acayip insanı bezdiriyor ama allem ettim kullem ettim, bir şekilde Bonusu aldım. Promosyonları okumadan oyuna girdim Frespin satın alma yasak yazıyor ben 3 kez satın aldım 2 kezde oyuna aldı bakiye 3.500 oldu çekim verdim 1.5 saatin ardından ödeme geldi. Bol şanslar.
Canlı destek bence öldü site sakinleri de şuan cenazede bence. Başka açıklaması olamazVerem olduk kanser olduk dünden beridir eklenmemiş halen az kaldı zıvanadan çıkmaya
GECE 00.00'dan sonra talep ettimNe zaman talep verdin
Ya şu siteye üye olmayin abi konuyuda kapatın boş site Kendinize işkence eziyet etmeyin ya sallayın gitsin Şura'yıGECE 00.00'dan sonra talep ettim