- 369
- 269
- 63
bu site yanlış yapmaz kız profili koymussa kızdır@emirsavas canlı destek Beyza kız kendi resmini koymuş guvenmedim siteye 🤣🤣🤣🤣🤣
bu site yanlış yapmaz kız profili koymussa kızdır@emirsavas canlı destek Beyza kız kendi resmini koymuş guvenmedim siteye 🤣🤣🤣🤣🤣
Aşık adam seni dur sevgililer günü gelsin ondan sonra kızla konuş hediye ister senden 🤣🤣🤣🤣bu site yanlış yapmaz kız profili koymussa kızdır
canlı destege girebilsem ayagının fotografını isticemde giremiyomAşık adam seni dur sevgililer günü gelsin ondan sonra kızla konuş hediye ister senden 🤣🤣🤣🤣
deniyorum bakalım bağlancakmıCanlı desteğe profilin yanında bulunan üst üste 3 nokta alanından bağlanın. Sol alttaki direk bota yönlendiriyor. 5 6 dk bekledim bağlandı
İşe yaradı kardeş eyvallah bağlandımCanlı desteğe profilin yanında bulunan üst üste 3 nokta alanından bağlanın. Sol alttaki direk bota yönlendiriyor. 5 6 dk bekledim bağlandı
15 dk dir bekliyorum dönen yazan yokCanlı desteğe profilin yanında bulunan üst üste 3 nokta alanından bağlanın. Sol alttaki direk bota yönlendiriyor. 5 6 dk bekledim bağlandı
Ben ve diğer arkadaş öyle bağlandık yogunluk varsa biraz daha dayan15 dk dir bekliyorum dönen yazan yok
yarım saat bekledim bağlandı yazdım 5 dakika daha bekledim ekledi şukurdeniyorum bakalım bağlancakmı
25 dkda bağlandı benim20 dakikadır bekliyorum bağlanmadı hala
Madem 300 çektirecek 300 yazsın kahpelerArkadaşlar iptal etti 300 e sabitledi ilk faulunu yaptı 500 diyordu çekim verdim Gine gelmezse yazarım yatırım yapmazsınız