Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ziraat Türkiye Kupası

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
4,543
113
dostlar bjk gs eşleşmesi bekledim ama yine fb-gs oynacak çekiliş azonce yapıldı. ne diyorsunuz finale km kalır

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,825
1,458
113
dostlar bjk gs eşleşmesi bekledim ama yine fb-gs oynacak çekiliş azonce yapıldı. ne diyorsunuz finale km kalır
A SPOR VE ZİRAAT kupaya ilgi az diye bu eşleştirmeyi yapacaği çok belliydi.Fener Elek eder kendi sahasında bu kez okan korkarak oynatsın yine bu kez kurtulamaz

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
4,543
113
A SPOR VE ZİRAAT kupaya ilgi az diye bu eşleştirmeyi yapacaği çok belliydi.Fener Elek eder kendi sahasında bu kez okan korkarak oynatsın yine bu kez kurtulamaz
zaten morınyonun stediği buydu. ikiside korkak oynadı sonucta ama ziraate bence ikiside önem vermiyor bu sefer ak koyun kara koyun çıkacaktır meydana. zaten gs nin ay sonu bjk deplasmanı var üstüne birde bu . imkansız bence fener rahat oyun sergıleyıp gs yi madara eder

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,825
1,458
113
zaten morınyonun stediği buydu. ikiside korkak oynadı sonucta ama ziraate bence ikiside önem vermiyor bu sefer ak koyun kara koyun çıkacaktır meydana. zaten gs nin ay sonu bjk deplasmanı var üstüne birde bu . imkansız bence fener rahat oyun sergıleyıp gs yi madara eder
Fenerbahçe'nin yedekleri bile Gs den bin gömlek iyi.Yedeklerle çıksa bile yeter

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,810
1,545
113
Kadıköy de fenerbahçe 1 tane daha derbi kaybedecek durumda değil artık mutlaka tur atlar

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
4,543
113
Kadıköy de fenerbahçe 1 tane daha derbi kaybedecek durumda değil artık mutlaka tur atlar
ben o gün fenere 4-6 gol atar oynacam süpriz felan da değil direk içimden geçen o. gs nin fkstürü acayip kötü o vakte kadar en az 1 mağlubiyet 1 beraberlik alacaktır . moraller 0 çıksr büyük ihtimal maça fenerde istediği gs yi elde etmiş olur hıncını çıkarır güzel bi 🤣

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,638
7,658
113
Yine hayvan belgeseli izleyeceğiz desenize 0-0

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,810
1,545
113
ben o gün fenere 4-6 gol atar oynacam süpriz felan da değil direk içimden geçen o. gs nin fkstürü acayip kötü o vakte kadar en az 1 mağlubiyet 1 beraberlik alacaktır . moraller 0 çıksr büyük ihtimal maça fenerde istediği gs yi elde etmiş olur hıncını çıkarır güzel bi 🤣
muhtemelen dediğin gibi olur dost çok farklı bitmeyebilir ama 😅

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
4,543
113
muhtemelen dediğin gibi olur dost çok farklı bitmeyebilir ama 😅
ben çok farklı biteceğine adım gibi eminim. bikere gs nin o maç öncesi aradan 4-5 gün geçmeden tüpraşa gelecek ve puan kaybedecek. bu allahın emri. önceki deplasman maçlarıda var tbi. brn gs nin farklı yenilecegını yüzde 99 düşünüyorum

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,435
9,729
113
:D elek eder diyen takımın son 3 sezonda 1 penaltı 1 duran top dışında golü yok ama elek eder aynen

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,704
2,005
113
GS için çok kötü fikstür olmus . Bjk ile ligde oynayıp 3 gün sonra bu maça çıkacak . Rotasyonu yok kadro genişliği yok . FB de ise tam tersi 2 tane net 11 çıkarabilecek kadro düzeyi var Okan o hafta saçları beyazlatir sitresten