A SPOR VE ZİRAAT kupaya ilgi az diye bu eşleştirmeyi yapacaği çok belliydi.Fener Elek eder kendi sahasında bu kez okan korkarak oynatsın yine bu kez kurtulamazdostlar bjk gs eşleşmesi bekledim ama yine fb-gs oynacak çekiliş azonce yapıldı. ne diyorsunuz finale km kalır
zaten morınyonun stediği buydu. ikiside korkak oynadı sonucta ama ziraate bence ikiside önem vermiyor bu sefer ak koyun kara koyun çıkacaktır meydana. zaten gs nin ay sonu bjk deplasmanı var üstüne birde bu . imkansız bence fener rahat oyun sergıleyıp gs yi madara ederA SPOR VE ZİRAAT kupaya ilgi az diye bu eşleştirmeyi yapacaği çok belliydi.Fener Elek eder kendi sahasında bu kez okan korkarak oynatsın yine bu kez kurtulamaz
admn bu ağacı neden değiştirdiler sence ? bence el atıyorlar bjk nin orda konya -iskenderun vardı . konyanın yerinde bjk- göztepe vardı . yeminle varya sırf bu senede bjk -ts oynamasın diye ağacı elek etttiler bak
Fenerbahçe'nin yedekleri bile Gs den bin gömlek iyi.Yedeklerle çıksa bile yeterzaten morınyonun stediği buydu. ikiside korkak oynadı sonucta ama ziraate bence ikiside önem vermiyor bu sefer ak koyun kara koyun çıkacaktır meydana. zaten gs nin ay sonu bjk deplasmanı var üstüne birde bu . imkansız bence fener rahat oyun sergıleyıp gs yi madara eder
bence de öyle olur gibi. iskenderun ts ile oynar yarı finaldeBjk-Fb finali hayırlı olsun
aman öyle deme gs liler darılır bak🤣Fenerbahçe'nin yedekleri bile Gs den bin gömlek iyi.Yedeklerle çıksa bile yeter
Darılırlarsa Cuesta ile Maydonoz dönere gitsinler anlayan anlar.aman öyle deme gs liler darılır bak🤣
zaten elenip dönere giderler maç sonrasında🤣Darılırlarsa Cuesta ile Maydonoz dönere gitsinler anlayan anlar.
ben o gün fenere 4-6 gol atar oynacam süpriz felan da değil direk içimden geçen o. gs nin fkstürü acayip kötü o vakte kadar en az 1 mağlubiyet 1 beraberlik alacaktır . moraller 0 çıksr büyük ihtimal maça fenerde istediği gs yi elde etmiş olur hıncını çıkarır güzel bi 🤣Kadıköy de fenerbahçe 1 tane daha derbi kaybedecek durumda değil artık mutlaka tur atlar
muhtemelen dediğin gibi olur dost çok farklı bitmeyebilir ama 😅ben o gün fenere 4-6 gol atar oynacam süpriz felan da değil direk içimden geçen o. gs nin fkstürü acayip kötü o vakte kadar en az 1 mağlubiyet 1 beraberlik alacaktır . moraller 0 çıksr büyük ihtimal maça fenerde istediği gs yi elde etmiş olur hıncını çıkarır güzel bi 🤣
ben çok farklı biteceğine adım gibi eminim. bikere gs nin o maç öncesi aradan 4-5 gün geçmeden tüpraşa gelecek ve puan kaybedecek. bu allahın emri. önceki deplasman maçlarıda var tbi. brn gs nin farklı yenilecegını yüzde 99 düşünüyorummuhtemelen dediğin gibi olur dost çok farklı bitmeyebilir ama 😅
A SPOR VE ZİRAAT kupaya ilgi az diye bu eşleştirmeyi yapacaği çok belliydi.Fener Elek eder kendi sahasında bu kez okan korkarak oynatsın yine bu kez kurtulamaz
Şu forumda kullanıcı adı ile en çok uyuşan başka adam görmedimDarılırlarsa Cuesta ile Maydonoz dönere gitsinler anlayan anlar.