Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ziraat Türkiye Kupası

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,548
113
GS için çok kötü fikstür olmus . Bjk ile ligde oynayıp 3 gün sonra bu maça çıkacak . Rotasyonu yok kadro genişliği yok . FB de ise tam tersi 2 tane net 11 çıkarabilecek kadro düzeyi var Okan o hafta saçları beyazlatir sitresten
fb zaten derbide de korkak oynadı dost. yoksa gs yi çok rahat oynardı . zaten gs de osimhen den başka golcü yok , o olmadan gs de yok . konya maçında gördük adamlar vasat ama gel görki şansa bala bazen yeniyorlar ve nasıl oluyorsa liderler

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,090
73,374
113
Münakaşa değil gercekler.Alkmaardan 4 yemedi mi ben mi yanlıs hatirliyorum.Daimon Gslimisin adamlara bisey demiyosun bana uyari atiyosun😀
Açtığın konuları biliyoruz reis tartışma forumun huzurunu bozma böyle devam etmeni istemiyoruz..

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
1,035
93
Kadıköy bize deplasman değil, kaybedecek bir şeyimiz de yok çıkarız aslanlar gibi oynarız geçeriz

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,553
12,575
113
Açtığın konuları biliyoruz reis tartışma forumun huzurunu bozma böyle devam etmeni istemiyoruz..
Adam kullanıcı adını bile curcuna koymuş reis sen münaşaka istemiyorum diyorsun 🥺🤣 kupa almamalırını dert etmeyip kendi takımının başarısından çok Galatasaray'ın başarısını konuşan taraftardan ne beklersin dertleri kupa almak değil rakip eleştirmek

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,828
1,459
113
Tatlı bir rekabet var aramızda bunlar tartışma sayılmaz.Ben seviyorum Gslilerle ugrasmayı yeri geldiğinde de onlar bizle ugrasıyor.Boyle seyler foruma renk katar atışmalar doğaldır 100 yıllık rekabet sonuçta.kimseye şahsi hakaret etmedikçe açtığım konuda gayet komikti bence ama adminlerin geseli olacağını hesaba katmadık anında konu kaldırıldı😀😀😀

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,090
73,374
113
Tatlı bir rekabet var aramızda bunlar tartışma sayılmaz.Ben seviyorum Gslilerle ugrasmayı yeri geldiğinde de onlar bizle ugrasıyor.Boyle seyler foruma renk katar atışmalar doğaldır 100 yıllık rekabet sonuçta.kimseye şahsi hakaret etmedikçe açtığım konuda gayet komikti bence ama adminlerin geseli olacağını hesaba katmadık anında konu kaldırıldı😀😀😀
Saygı çerçevesinde yorum yapabilirsiniz 🧐

Adam kullanıcı adını bile curcuna koymuş reis sen münaşaka istemiyorum diyorsun 🥺🤣 kupa almamalırını dert etmeyip kendi takımının başarısından çok Galatasaray'ın başarısını konuşan taraftardan ne beklersin dertleri kupa almak değil rakip eleştirmek

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
1,035
93
biliyor musun dostum fanatizmi benimseyen insanlarda genelde aşağılık kompleksi görülme oranı çok daha fazlaymış

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,828
1,459
113
Tamam hadi sizin başarılarınızı konuşalım adminin dediği gibi tartısmayalım...

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,548
113
şeffaf düşünmüyoz tam bir taraftar olarak yorum yapıyoz gerçek futbol ve oyunu konuşsak kabullensek sorun çıkmazda hep işte taraf gözünden bakıp kayıp edıyoz dostlar. ben bjk liyim ama gerçekten gs oynadıgı oyunu yada futbolu seviyor mu ? yada zevk veriyor mu cidden ?

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,553
12,575
113
şeffaf düşünmüyoz tam bir taraftar olarak yorum yapıyoz gerçek futbol ve oyunu konuşsak kabullensek sorun çıkmazda hep işte taraf gözünden bakıp kayıp edıyoz dostlar. ben bjk liyim ama gerçekten gs oynadıgı oyunu yada futbolu seviyor mu ? yada zevk veriyor mu cidden ?
Kesinlikle

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,701
1,932
113
Genel olarak Türk takımlarının oynadığı futboldan zevk alan var mı ki bitmiş Tr de futbol

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,548
113
Genel olarak Türk takımlarının oynadığı futboldan zevk alan var mı ki bitmiş Tr de futbol
türkiye de futbol bitmiş . 3-4 takım dışında takım yok. hersene 3-4 büyüğe veriyorlar maddi desteği. limit sadece onlara özel. diğer takımlara destek olan yokkı adamlar güzel topçu getirsin rekabet büyüsn. anca derbi olacakta izleyecen. gerçi derbiyide izledik ama cacık çıktı. dediğin gibi o bile zevk vermiyor