Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 33 Yaşında İcralık Olmak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,000
1,190
113
Dostlar hayatimda ilk defa icralık oldum vodafone tarafından 9200 tl bir de.
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
Allahtan hiç borcum yok, geleni aylık ödemelerime yatırıyorum, kalanı da iddiada piç ediyorum ama ekstra borçlanmıyorum daha önce çok dilim yandı insanın psikolojisini çok bozuyor kolaylıklar diliyorum

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yani Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,545
19,116
113
Gumarı kendi paranizla oynarsaniz en azindan kendiniz rezil olursunuz
Borcla gumar oynanmaz aga

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,299
5,222
113
k
Bende bankalara, hadi, hepsiburada, turkcell ve son olarak da eva avm ye toplam 300 k borcum var 😔
Ama cok sukur hepsi kontrol altinda.
Bi sekilde donduruyorum. 3-5 ay oynamasam tertemiz olacam da. Lanet olsun resmen bagimliyiz.
knka sen geçen poker turnuvasından vurmamış mıydın yanlışmı hatırlıyorum

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,805
5,808
113
k

knka sen geçen poker turnuvasından vurmamış mıydın yanlışmı hatırlıyorum
Vurdum hemde acaip. Deli para aldim. Ama bitti 😀
Olayin asli şu. Hesabi sabribey'e verdim. 300 dolar kazandi. Adam basi 5,500 Turk Lirasi aldik. 3,500 TL borc odedim. 2.000 dagittim. Yani vurgun filan yok.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,299
5,222
113
iyi
Vurdum hemde acaip. Deli para aldim. Ama bitti 😀
Olayin asli şu. Hesabi sabribey'e verdim. 300 dolar kazandi. Adam basi 5,500 Turk Lirasi aldik. 3,500 TL borc odedim. 2.000 dagittim. Yani vurgun filan yok.
iyi bari biraz işe yaramış borç vs

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
1,016
113
Bende icralıgim Allah kimseyi bankaya muhtaç etmesin kimseyi banka ile borçlu hale getirmesin iğrenç bir duygu intaharlik bir durum yav

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
267
63
işsizim 3.500tl icra borcum var benim bile ara ara aklıma gelip psikolojimi bozuyor aga siz yine iyi dayanıyosunuz benim o kadar borcum olsa napardım bilmiyorum

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,398
16,905
113
Borç yiğidin kamçısıdır üzülmeyin gençler