- 13,453
- 7,188
- 113
Öyle yapcaz mecburAz patos ye öde
Öyle yapcaz mecburAz patos ye öde
AZMIŞ BİŞEY DEĞİLBütün borc 100 bin
Allahtan hiç borcum yok, geleni aylık ödemelerime yatırıyorum, kalanı da iddiada piç ediyorum ama ekstra borçlanmıyorum daha önce çok dilim yandı insanın psikolojisini çok bozuyor kolaylıklar diliyorumDostlar hayatimda ilk defa icralık oldum vodafone tarafından 9200 tl bir de.
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
Pakettaxideyim bende forumda meslektaşlarımda varmış meğerBende kuryeyim tıkla gelsinde çalışıyordum motor üstünde telefon tutacağından maç takip ediyordum
Kumarcıların geneli kurye zaten dndlskqmksPakettaxideyim bende forumda meslektaşlarımda varmış meğer![]()
Oynamayan yok ki dost ülkece gumarbazizKumarcıların geneli kurye zaten dndlskqmks
FakeTaxi olmasında gerisi nop dost kolay gelePakettaxideyim bende forumda meslektaşlarımda varmış meğer![]()
18 yaşından beri icralık oluyorum aralıklarla, alışırsın.
[/UOTE]
sen zengin degilmiydin uauqiq8 icra ile ne işin olur senin gecen 1 maça 80 90k basiyorsjn
knka sen geçen poker turnuvasından vurmamış mıydın yanlışmı hatırlıyorumBende bankalara, hadi, hepsiburada, turkcell ve son olarak da eva avm ye toplam 300 k borcum var 😔
Ama cok sukur hepsi kontrol altinda.
Bi sekilde donduruyorum. 3-5 ay oynamasam tertemiz olacam da. Lanet olsun resmen bagimliyiz.
Vurdum hemde acaip. Deli para aldim. Ama bitti 😀k
knka sen geçen poker turnuvasından vurmamış mıydın yanlışmı hatırlıyorum
iyi bari biraz işe yaramış borç vsVurdum hemde acaip. Deli para aldim. Ama bitti 😀
Olayin asli şu. Hesabi sabribey'e verdim. 300 dolar kazandi. Adam basi 5,500 Turk Lirasi aldik. 3,500 TL borc odedim. 2.000 dagittim. Yani vurgun filan yok.
Valla o gece o borcu odemem lazimdi. Odeme ihtimalim yoktu. O sevincle kendime 1 kurus ayirmadan kalani dagitmistikiyi
iyi bari biraz işe yaramış borç vs