Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 33 Yaşında İcralık Olmak

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,993
15,593
113
Dostlar hayatimda ilk defa icralık oldum vodafone tarafından 9200 tl bir de.
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
6 sene önceki halim. Kumara devam edersen suanki halime donuseceksin. Örnek olarak ibretlik gosterilebilirim senin için lo

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,682
4,303
113
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
Neden bu kadar şaşırdın ki benim yaş 32 şuan 3 icram var 😄😄 seninle ortak Vodafone borcu aynı şekilde 10 bine yakın borç Türkcell ve ziraat bankası ama saçım da sadece 1 telde beyazlık var oda sinirden oluştu gram takmam amq olacagı yere varır üzülmeye de düşünmeye de degmez

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,963
4,419
113
Geçmiş olsun dost benim 3 tane icraligim var malesef kumar bu hale getiriyor ve vazda gecemiyoruz

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
2,016
113
29 yaşında ilk çekim yazıldı peşine herşeyi bıraktım 50 tane çek yazdırdım 5 tane bankada krediler patladı sonuç olarak hayat devam ediyor senin o borcun birşey değil nacizane fikrim ailende büyüğün kim var ise paylaşman akıl alman

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yani Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,605
19,153
113
29 yaşında ilk çekim yazıldı peşine herşeyi bıraktım 50 tane çek yazdırdım 5 tane bankada krediler patladı sonuç olarak hayat devam ediyor senin o borcun birşey değil nacizane fikrim ailende büyüğün kim var ise paylaşman akıl alman
Tek akıl var gumarı bırak diyorlar

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
238
85
28
kumarın peşinde koştukça hayatınız sikilir hele para yatırıp cekmedigim site yoktur piyasada sonuç gotte don yok üstüne -700 hayatını sikmek istey n devam edebilir :)

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
293
155
43
Dost uyapta icra kaydı olmayana biz kumarbaz demiyoruz aramıza hoşgeldin 🤣 sıkma canını ödenir gider

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,196
2,822
113
Geçmiş olsun , borcu borçla kapatmaya çalışırken borç daha da büyüyor , umarım bir çıkış yolu bulursun, bankalar , GSM şirketleri gözünün yaşına bakmıyor adamın , yüklü bir miktar kazanırsan kapatırsın, şans bir noktadan sonra döner

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yani Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,605
19,153
113
Geçmiş olsun , borcu borçla kapatmaya çalışırken borç daha da büyüyor , umarım bir çıkış yolu bulursun, bankalar , GSM şirketleri gözünün yaşına bakmıyor adamın , yüklü bir miktar kazanırsan kapatırsın, şans bir noktadan sonra döner
ödenebilicek borç ödeyecem mecbur 3 ayda da icralık olmak kötü duygu