- 431
- 152
- 43
Kumarbazlar kıralım zincirlerimizi gerçi en büyük boykotu biz yapıyoz demirörene vermiyoz paramızı
malesefki doğdugun ülke kaderdir diye bir laf var bizimde kaderimiz buymuş.Hayvan yetiştirmeyen Rusya bizden ucuza et yiyo sonra niye boykot var kuzuyu danayı bir avuç ayrıcalıklı yesin bizi kumarla uyuşturup zehirli tavuğu bize yedirsinler
Demek ki tavuk eti değilmiş kim bilir insanlara ne yedirdilerBazen çok şansa yaşadıgımızı düşünüyorum.
Ellerinde olsa toplu katliam yapacaklarmış 648 kişi nedir ya
Tavuk döner kabusu! 600’den fazla kişi zehirlendi: İşletme mühürlendi, sahipleri tutuklandı - Sözcü
Millet ne yapsın aq et dönere verecek parası yok cogu ınsanın kodumun yerindeBazen çok şansa yaşadıgımızı düşünüyorum.
Tavuk döner kabusu! 600’den fazla kişi zehirlendi: İşletme mühürlendi, sahipleri tutuklandı - Sözcü
ben bu ülkeden her zaman gurur duydum kim olursa olsun gurur duydugumuda gizlemedim dediğim gibi bir daha dünyaya gelsem türk olarak gelirdim. Ama bizim halkımız töresini unuttu paraya temah etti. para için milleti öldürdürende bizim halkımız. deli gibi kızıyorum. ama kızmak değil buna çağre aramak önemli olan.Millet ne yapsın aq et dönere verecek parası yok cogu ınsanın kodumun yerinde
Bende her zaman gurur duydum Türk olmaktan ama bunlar Türk ırkını da yakında yok edecekler bu kadar yabancı ülkeye sokarak her yaptıkları iş hep zarar ülkeye neyse dostum konu uzar gider siyasete girmeyelim fazla iyi forumlarben bu ülkeden her zaman gurur duydum kim olursa olsun gurur duydugumuda gizlemedim dediğim gibi bir daha dünyaya gelsem türk olarak gelirdim. Ama bizim halkımız töresini unuttu paraya temah etti. para için milleti öldürdürende bizim halkımız. deli gibi kızıyorum. ama kızmak değil buna çağre aramak önemli olan.
dediğin gibi uzar gider sabahlara kadar konusuruz ama sadece konustugumuzla kalırız. değerli yorumun için teşekkür ederim hocam.Bende her zaman gurur duydum Türk olmaktan ama bunlar Türk ırkını da yakında yok edecekler bu kadar yabancı ülkeye sokarak her yaptıkları iş hep zarar ülkeye neyse dostum konu uzar gider siyasete girmeyelim fazla iyi forumlar
Yazık bize görmediğimiz ne kaldı acabaBazen çok şansa yaşadıgımızı düşünüyorum.
Et değil de sebze mi tavukŞansa yaşıyoruz. Fakir bi tavuk döner yiyo onuda yemesin amk. Ben 25 yaşıma kadar tavuğu et sanıyodum
Çiğ tavuk mu martı mı yedirmiş acabaBazen çok şansa yaşadıgımızı düşünüyorum.