Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 648 Kişinin Tavuk Dönerden Zehirlenmesi

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
431
152
43
Kumarbazlar kıralım zincirlerimizi gerçi en büyük boykotu biz yapıyoz demirörene vermiyoz paramızı

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
40
18
Hayvan yetiştirmeyen Rusya bizden ucuza et yiyo sonra niye boykot var kuzuyu danayı bir avuç ayrıcalıklı yesin bizi kumarla uyuşturup zehirli tavuğu bize yedirsinler
malesefki doğdugun ülke kaderdir diye bir laf var bizimde kaderimiz buymuş.

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
40
18
biraz siyasete kaydı konu ama şunu yazamadan edemeyeceğim. ben 32 yasındayım ve lise çağlarımda rahatça yerdim dışarıdan yemek. ucuzu pahalısı ne eti diye bakmazdım düşünmezdim. Yada bozukmu kaç günlük eti verdiler diye düşünmezdim. ben doğduğum ülke ve millet gurur duyan bir insanımdır bir daha dünyaya gelsem yine türk olarak doğmak isterdim. Ama türk türklüğünü unuttu paraya tamah etti. Bilge kağanın yazıtlarda şöyle bir sözü vardı siz çinin parasına, ipeğine kandınız ve törenizi unuttunuz diye bir sözü vardır. Dedem ve babannemin gelirleri üst gelirmiş onlar bir kere bile açı aç bırakmamışlar. Mahallerinde bir kere bile fakiri geri çevirmemişler. Gurur duydugum bir özelliktir onların ki. Ama şimdi para için milleti zehirleyenler para için fakiri daha da fakir yapanlarla yasıyoruz. biraz karmasık oldu ama bu konuda duygularım katıdır.

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
11
18
tavuk döner de olmazsa açlıktan ölürüz gerçi artık oda pahalı

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,937
4,406
113
Dünyada gıda sektöründe en tehlikelisi tavuk ettidir direk öldürür

Clyn0133

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
30
28
Dışardan bişey yemek yerine ne kadar paran varsa yada en temiz lüks yerbile olsa ekmek peynir ye daha sağlıklı bir

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,995
10,238
113

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
40
18
Millet ne yapsın aq et dönere verecek parası yok cogu ınsanın kodumun yerinde
ben bu ülkeden her zaman gurur duydum kim olursa olsun gurur duydugumuda gizlemedim dediğim gibi bir daha dünyaya gelsem türk olarak gelirdim. Ama bizim halkımız töresini unuttu paraya temah etti. para için milleti öldürdürende bizim halkımız. deli gibi kızıyorum. ama kızmak değil buna çağre aramak önemli olan.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,995
10,238
113
ben bu ülkeden her zaman gurur duydum kim olursa olsun gurur duydugumuda gizlemedim dediğim gibi bir daha dünyaya gelsem türk olarak gelirdim. Ama bizim halkımız töresini unuttu paraya temah etti. para için milleti öldürdürende bizim halkımız. deli gibi kızıyorum. ama kızmak değil buna çağre aramak önemli olan.
Bende her zaman gurur duydum Türk olmaktan ama bunlar Türk ırkını da yakında yok edecekler bu kadar yabancı ülkeye sokarak her yaptıkları iş hep zarar ülkeye neyse dostum konu uzar gider siyasete girmeyelim fazla iyi forumlar

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
40
18
Bende her zaman gurur duydum Türk olmaktan ama bunlar Türk ırkını da yakında yok edecekler bu kadar yabancı ülkeye sokarak her yaptıkları iş hep zarar ülkeye neyse dostum konu uzar gider siyasete girmeyelim fazla iyi forumlar
dediğin gibi uzar gider sabahlara kadar konusuruz ama sadece konustugumuzla kalırız. değerli yorumun için teşekkür ederim hocam.

yamagepek

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
64
28
Benim kaldığım KYK yurdunda da olmuştu 1-2 sene önce falan rahat 1000 kişiyi geçmişti berbat bir gündü