- 3,614
- 2,077
- 113
Daha neler neler. Hayal gücü çok güçlü bir milletizSüt banyosuda var
Daha neler neler. Hayal gücü çok güçlü bir milletizSüt banyosuda var
biraz sert olacak ama damacanaya neler yapan bu milletten herşey beklenirDaha neler neler. Hayal gücü çok güçlü bir milletiz![]()
Yok oyle bısey bem hergun yıyorumAllah kuran çarpsın hayatımda ilk defa köfteci Yusuf yemek yedim ve 2 ay sonra adamin köftelerinde domuz eti çıktığı iddia edildi
OmgYok oyle bısey bem hergun yıyorum
Şansa yaşıyoruz
Doğru
35 yaşından sonra bi şok daha yaşayacak adam sdfsdghfdgsdEt zaten beyaz et
Adam onu mu söylemeye çalışmış aga adam diğer eti almaya gücümüz yoktu demek istemiş35 yaşından sonra bi şok daha yaşayacak adam sdfsdghfdgsd
Takılıyoruz kankam ciddi değiliz 😅Adam onu mu söylemeye çalışmış aga adam diğer eti almaya gücümüz yoktu demek istemiş
Ağlanacak halimize gülüyoruz 🤣Takılıyoruz kankam ciddi değiliz 😅
Şimdi ne sanıyorsun tavuğu dana mı 😅Şansa yaşıyoruz. Fakir bi tavuk döner yiyo onuda yemesin amk. Ben 25 yaşıma kadar tavuğu et sanıyodum
doğrudur. tavuk zehirlenmesi ölümcül oluyor diye biliyorum ben yani 648 kişiden birisine bile birşey olmaması cidden şans. yani ben izmitliyim burada üniversite öğrencisi yediği tavuk pilavdan hayatını kaybetmiştiPismis tavuğu bir kez daha pişiriyorlar normadir
Bu firma hangisiyse oradan lambalı partilerin mitingine, toplantısına yemek ısmarlayalım.Yoksa kurtuluş yokBazen çok şansa yaşadıgımızı düşünüyorum.
Ellerinde olsa toplu katliam yapacaklarmış 648 kişi nedir ya
Tavuk döner kabusu! 600’den fazla kişi zehirlendi: İşletme mühürlendi, sahipleri tutuklandı - Sözcü
ben siyasete girmem hocam ama tek temennim var ister a ister c istersede m partisinden olsun insanlar ama yedikleri yemekten zehirlenip ölmesinlerBu firma hangisiyse oradan lambalı partilerin mitingine, toplantısına yemek ısmarlayalım.Yoksa kurtuluş yok