- 13,587
- 9,984
- 113
Telefonla görüşmeler o bu karar verene kadar on dakika geçer..Penalti ile alakasi yok olsa penalti verildiginde cekilirdi
Telefonla görüşmeler o bu karar verene kadar on dakika geçer..Penalti ile alakasi yok olsa penalti verildiginde cekilirdi
Tamamda kral gs götüne guvenip oynasa zaten 4 atar adamlar küme düşmüş zaten bunlara gerek varmi ama guvenemiyo iste rahati varken adamlar niye zorlasin 2 panalti biraz koş tamam iste
🤣🤣🤣🤣🤣5 puanlı-31 averajla takım sahadan çekildi amenna bir tercih meselesi ama Beşiktaş nasıl yenildi bu takıma aklım almıyor la havle vela
Beşiktaşım küme düşmüş takıma 3 puan hediye ediyo5 puanlı-31 averajla takım sahadan çekildi amenna bir tercih meselesi ama Beşiktaş nasıl yenildi bu takıma aklım almıyor la havle vela
Bu işin içinde hakemde var hakemde talimat almış ben GS liyim o penaltı penaltı değil kardeşimMurat Sancak talimat almıştır. Fener maçında niye cekmedin takımı ey Murat Sancak?
Kardeşim takımın güncel başkanı sancak degil ki ne alaka ? Kurban oldugumMurat sancak para karsiligi boyle bi hamle yapmistir.
Para karsiligi mac satan karisini da satiyordur
Adanalilar delikanli adamdir
Bu herife gerekeni yapacaklardir
Galatasaray bu ligin cok ustunde bir takım neden oynasınlar ki sen yenecegini bildigin birine peste 10 gol atıyor musun ? O hesap 2 3 atar gideriz dediler verilen penaltıda net penaltı neden kossunlar rize macı var alkmaar macı var keklik görüyorlar adanayı ligde yuruyerekte yenerlerTamamda kral gs götüne guvenip oynasa zaten 4 atar adamlar küme düşmüş zaten bunlara gerek varmi ama guvenemiyo iste rahati varken adamlar niye zorlasin 2 panalti biraz koş tamam iste
Kardesim bi git ya. He o degil. Herif kendi acikladi ben onursal baskan olup idare edecem diye.Kardeşim takımın güncel başkanı sancak degil ki ne alaka ? Kurban oldugum
Neyse herkes futboldan anlayacak diye bir şey yok dost, seviliyorsuno pozisyonda o ayağı oraya koyamazsın top ileride direkt ayağa temas isteği ve buz gibi penaltı bu kadar net şekilde gösterilmesi ayrı güzel olmuş tertemiz penaltı
Fanatizmle kafayı yemişsiniz siz iyi akşamlarKardesim bi git ya. He o degil. Herif kendi acikladi ben onursal baskan olup idare edecem diye.
Bilerek verdiler zaten çekilme olayıyla bağlantısı olduğu çok net. Yabancı var gelmedi mi bu lige normalde hakemi çağırıp iptal ettirmesi lazım.Mevzu penaltı değil bu çok net ama penaltı zaten maça gölge düşürdü ne önemi var
Sen nerenle okuyorsun benim yazımı okumadan aciz bende ondan bahsediyorum zaten pealtının gereği yoktu bilinçlik olarak verildi hakemde satılmı anladınmı laleHay penaltin s2m. Bahane lazimdi bahane de bu oldu. Elini vicdanina koy bu takima 5ten az atarmiydik