- 3,547
- 1,832
- 113
Yeni moda oldu bu gs liler sıkışınca ali koça salla kurtul yok öyle bu poziysonun bi hesabini verin artik ya bu nasil penaltı arkadaş kafayi siyirirsin hic mi halsiyet şeref kalmamış bu insanlarda anlamadim
Çıkar o at gozluklerini de iyi bak yada futbol bilgin 0la ne penaltı degili buz gibi penaltı galatasaray hakkı ile kazandı farklı acılardan izlemeden 2 3 kopegin yorumuna mı aldanıyorsunuz az akıllı olun
evet buz gibi penaltı galatasaray bu macı hakkı ile kazanmıstır cekilmeseler mac 7 8 e gidecekti zaten neyin penaltısından bahsediyorsunAynen kardeşim buz gibi penaltı helal olsun
la ne penaltı degili buz gibi penaltı galatasaray hakkı ile kazandı farklı acılardan izlemeden 2 3 kopegin yorumuna mı aldanıyorsunuz az akıllı olun
Ya abi yabancı var yok mu niye iptal ettirmedi? Burda başka bir olay var!
Penalti ile alakasi yok olsa penalti verildiginde cekilirdiBu hakemler adalet için sahadalar...böyle penaltimi olur yaziklar olsun bu insanlara..Adamlar küme düşüyor zaten canı yanmış..
Dediğin hiç birşeyden anlamıyorum seninfutboldan degil de turk futbolundan men edilmeli rakip kim olursa olsun her zaman kalitesini gösteren tek orta saha mertens bunun gibi kalite adam daha yok ligde
Ya birak kardesim iste pozisyonu gören gs liler napicani şaşırdı kime sallasakta siyrilsak derdinde komedi oldugunun onlarda farkindaAdana başkanı sancak degil ki o adamın ne suççu var 😅
Burası trYa abi yabancı var yok mu niye iptal ettirmedi? Burda başka bir olay var!
o pozisyonda o ayağı oraya koyamazsın top ileride direkt ayağa temas isteği ve buz gibi penaltı bu kadar net şekilde gösterilmesi ayrı güzel olmuş tertemiz penaltı
Lan kanka yok yaptığı kahpelik ona lafım yok versin sarıyı mertense ona ben savunma yapmıyorum ki zaten benimde mertense saygım azaldı bu olayda ama genel anlamda olaya mantıklı yaklaşmak lazımDostum bak söyleyince kötü oluyoruz. Arif erdemden beri gelenek bu gs de. Kendini yere atmasına gerek yoktu. Siz olayı hemen başka yere çekiyorsunuz.
Okeeeevet buz gibi penaltı galatasaray bu macı hakkı ile kazanmıstır cekilmeseler mac 7 8 e gidecekti zaten neyin penaltısından bahsediyorsun