Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Adana Demirspor Sahadan Çekildi !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
332
63
portobette bu maça freebet oynamıştım ne olacak şimdi bilen varmı

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,714
2,036
113
GS liler mi yanlisa yanlış der 🤣🤣
Bütün yerlere yazdım. Böyle penaltı olmaz. Vardan dönmedi kesin bı bk olacak bu maçta diye. Vicdan sahibi her adam penaltı değil der. Ben futbol severim. Fanatik değil. GS liler bu yüzden bı adım öndedir fblilerden. Yanlışsa yanlış der

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,013
26,252
113
Bu geseli taraftarlardali yüzsüzlük kimsede yok ya bi yudum objektif olur insan

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,531
113
Sebebi yapı GS ye düşmanlık ligin kalitesini düşürmek ülke futbolunu dünyaya rezil etmek lanet olsun size adana sporu FB yi bu ligden men edin bence bu zihniyetler olduğu sürece ülke futbolundan bir halt olmaz
İnsan gibi oynayın yerden kalkın kendi kendinizi rezil eden sizsiniz

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,596
1,855
113
Adam bu penaltiya bişey demiyo olum siz hayatinda böyle bi penaltı gördünüz mü sakami bu ali koç falan ne alaka penaltiya bak kafayi yersin

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,408
11,295
113
Boşuna tartışıyorsunuz gs her türlü yenerdi adanayı mevzu o değil mevzu mertensin nasıl bir karaktere sahip olduğu.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,197
6,702
113
Bu ulkenin beka sorunu fenerbahcedir onlar başlattı bu sahadan cekilme muhabbetini adanalı oyuncular iyi para almışlar ali koçtan averaj yazılmasın galatasaray mac sonu bize 7 8 atar diye cekildiler bu arada penaltı net penaltı temas varsa hakem verdiyse iş bitmiştir buz gibi penaltı galatasaray bu macı da hakkı ile kazanmıştır

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,535
2,226
113
Bütün yerlere yazdım. Böyle penaltı olmaz. Vardan dönmedi kesin bı bk olacak bu maçta diye. Vicdan sahibi her adam penaltı değil der. Ben futbol severim. Fanatik değil. GS liler bu yüzden bı adım öndedir fblilerden. Yanlışsa yanlış der
Futbolun artik adı kaldı.
Tüm ligler tüm takımlar baronların elinde . Artık farklı şeyler beklemeyin teknolojiyi bile doğru kullandırma ya müsade etmiyolar o yüzden kimse kimseyi kirmasin kimse kimseye darilmasin.

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Sayilmaz oynanmadi hukmen 3_0 sayilr
Evet , bu kuralı bilmeyen yoktur. Kart olayında ki kural nedir ben şahsen bilmiyorum.

Mantık çerçevesinde gidersek , hükmen sayılırsa cezası olanlar sonraki maça kalmalı.
Sadece Torreira ya üzüldüm. Kendine faul yapıldığı pozisyonda kendisi kart gördü 😄

Komedinin Tillahıydı

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,187
1,882
113
Bu nasıl penaltı la.izledigim en saçma penalti buydu hayatımda 😱

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,571
4,626
113
La ben ban yerim dşye kendimi tutuyorum böyle tahrik görmedim pyhahaha
Ağa olan bu ben objektif söylüyorum bak penaltı değil hatta Okan hocanın yerinde olsam bilerek skaçırın derdım penaltıyı ayarlanmış herşey ilmek ilmek işlenmiş Murat zaten parasız kaldı yemiştir Ali koçun parasını yani

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,983
1,512
113
Koctan talimat aldilar
Ligden cekecem takimi dedi kendi yapamadi simdi kpeklerine yaptiriyor yapamadiklarini
Sen ads'un
Gelen gecenin 5 posta attigi takimsim
Fener macinda haksiz yere oyuncun atildi 5 yedin
Oynadin, devam ettin
Simdi henuz 1- 0 iken sırf sahibin algı yapsın diye takımını sahadan cekiyorsun
Ey sancak bugun para ugrunu bunu yapan
Karisini da satiyordur

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,596
1,855
113
Lan bunu incelemeye nasil gitmedi hakem helal olsun ad valla şuana kadar bi takımında götü yemedi şunu yapmaya helalll adana adamsin bu kadar karaktersizlik artik abarti gs bu ligin bokunu cikartmaya hakki yok birader bu kadarda terbiyeszilik fazla bence falza konusmasin bu posizyindan sonra gs li taraftarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...