La ben ban yerim dşye kendimi tutuyorum böyle tahrik görmedim pyhahahaMurat sancağın hesapları telefon görüşmeleri acilen takip edilmesi gerekiyor ve Ali koç Acun Ilıcalı şunları bi araştırın hemen
Bütün yerlere yazdım. Böyle penaltı olmaz. Vardan dönmedi kesin bı bk olacak bu maçta diye. Vicdan sahibi her adam penaltı değil der. Ben futbol severim. Fanatik değil. GS liler bu yüzden bı adım öndedir fblilerden. Yanlışsa yanlış derGS liler mi yanlisa yanlış der 🤣🤣
İnsan gibi oynayın yerden kalkın kendi kendinizi rezil eden sizsinizSebebi yapı GS ye düşmanlık ligin kalitesini düşürmek ülke futbolunu dünyaya rezil etmek lanet olsun size adana sporu FB yi bu ligden men edin bence bu zihniyetler olduğu sürece ülke futbolundan bir halt olmaz
Vallahi deliriyorum o konuda herşeyi yapıp başkası gibi yansıtırlar .Bu geseli taraftarlardali yüzsüzlük kimsede yok ya bi yudum objektif olur insan
Freebet yaniyo daha önce basima geldiportobette bu maça freebet oynamıştım ne olacak şimdi bilen varmı
Her maç öyle o zaten bu başka pyhahahaOlay şu beyler gs maça 12 kişi çikmis puahhahahhahahahaha
Futbolun artik adı kaldı.Bütün yerlere yazdım. Böyle penaltı olmaz. Vardan dönmedi kesin bı bk olacak bu maçta diye. Vicdan sahibi her adam penaltı değil der. Ben futbol severim. Fanatik değil. GS liler bu yüzden bı adım öndedir fblilerden. Yanlışsa yanlış der
Evet , bu kuralı bilmeyen yoktur. Kart olayında ki kural nedir ben şahsen bilmiyorum.Sayilmaz oynanmadi hukmen 3_0 sayilr
mertens bir markadır dostum her takıma nasip olmazBoşuna tartışıyorsunuz gs her türlü yenerdi adanayı mevzu o değil mevzu mertensin nasıl bir karaktere sahip olduğu.
Ağa olan bu ben objektif söylüyorum bak penaltı değil hatta Okan hocanın yerinde olsam bilerek skaçırın derdım penaltıyı ayarlanmış herşey ilmek ilmek işlenmiş Murat zaten parasız kaldı yemiştir Ali koçun parasını yaniLa ben ban yerim dşye kendimi tutuyorum böyle tahrik görmedim pyhahaha
Allah nasip etmesin kardeş. Her takım kendine yakışan oyuncuyu oynatsın zaten.mertens bir markadır dostum her takıma nasip olmaz