- 345
- 69
- 28
Hiç bir şey oynanmıyor ki
sen para yatırınca falan demişsin ya seni o yüzden vip statüsüne almışlar bunu yolarız diye
Bonus eklenmiş saten kaç saat önce 24 saat yada 3 gün süresi olur bunlar biz bitti diyince kalan bakiye bonus ne varsa donduruluyor aynı anda bonus duruyor silin bari orda duruyordedim aynen para yatirinca diyince heralde vip stasusunde %100 bonus vercek cevrimsiz 100 bine kadar alabilirsin diye hahah topladılar üye bunları yoksak yeter dediler bilmiyorlarki bütün üyeler burdan geldigini herkesin herşeyden haberi olacağını tam acemilersen para yatırınca falan demişsin ya seni o yüzden vip statüsüne almışlar bunu yolarız diye
deneme bonusunda bile insanları mağdur ediyorlar millet size güvenip naısl para yatırsın tam acemi işi harbidenBonus eklenmiş saten kaç saat önce 24 saat yada 3 gün süresi olur bunlar biz bitti diyince kalan bakiye bonus ne varsa donduruluyor aynı anda bonus duruyor silin bari orda duruyordedim aynen para yatirinca diyince heralde vip stasusunde %100 bonus vercek cevrimsiz 100 bine kadar alabilirsin diye hahah topladılar üye bunları yoksak yeter dediler bilmiyorlarki bütün üyeler burdan geldigini herkesin herşeyden haberi olacağını tam acemiler
Linki bulamıyorum500 freespin bide 500 TL deneme bonusu yazuyi
Kardeş mesajın devamını da getirseydin kimle irtibata geçtin söyle de bizde geçelim
Konu kilit bonus yokLinki bulamıyorum
Kdkdbelirli oyunlarda geçerli sweet gates athena
Link bulamıyorumBende girdim talep ettim başarılı dedi ama oyunlarda spin çıkmıyor neden?
Aynı sekil knk buyuk ihtimalle yatırım bonusundan yanlış bonusu talep ettikKdkd
Link bulamıyorum