Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret İle Tek Başına Geçinme

Nedim7875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
927
340
63
Abi steamde 15 dolar var ya oyun oynayan yok mu ya ona oyun alayım uyguna jghgg

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
715
113
10k kira(en az)
Faturalar 3k
Market manav pazar vs alışverişler 5k
En fazla elinde 4k para kalır kaba hesapla. Kumar oynarsan slot dönsün gtmde don olmasada olur dersen imkansız gecinmen.

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
4,099
113
Arkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan askerliği sözleşmeli er olarak yapacağım yoksa çok düşünüyorum
yas kac dost bence 3 sene sozlesmeli yap benim eski kafam olsaydi yemin ederim baliklama dalardim . ama psikoloji koru askerde dikkkat et

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,651
4,652
113
Erken seçim tartışılır ama Genel af sart degil herkes işlediği sucun cezasını çekecek yok öyle dünya
Suc işleyen elbet bazı kategorıler cekmelıdır. Terör tecavüz taciz bunun dısında cezaevlerınde yatacak yer yok.

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,651
4,652
113
Geçimin olmadıgı ülkede suç oranı artması cok normal insanlar hata yapabılır. Genel af şart diyorum içerde yatan terör taciz ve tecavüz dısındakıler için ben istiyorum.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,786
15,018
113
Suc işleyen elbet bazı kategorıler cekmelıdır. Terör tecavüz taciz bunun dısında cezaevlerınde yatacak yer yok.
Yatacak yer yoksa onu suç işlemeden önce düşüneceksin kardesim katile uyuşturucu satıcısına hırsıza dolandırıcıya af çıkmasına kesinlikle karşıyım + mahkum akrabam olmasına ragmen söylüyorum bunu

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,651
4,652
113
Yatacak yer yoksa onu suç işlemeden önce düşüneceksin kardesim katile uyuşturucu satıcısına hırsıza dolandırıcıya af çıkmasına kesinlikle karşıyım + mahkum akrabam olmasına ragmen söylüyorum bunu
Bende ülkemin gelecegi için bunu istiyorum.Hapishanelerde cezalılardan önce bu ülkede hırsızlık yapan başlar ceza almalı. Askerimi sınıra götürüp araplar için şehit olmasına vesile olanlar ceza yatmalıdır öncelıkle.

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,651
4,652
113
Ülkede demokrasi yok adalet yok hala bilmem efendım sudur budur.. Bırakın bu işleri sandık yakındır gereklı kısılerde elbet hesap verecektır uzatmak istemiyorum iyi geceler.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,786
15,018
113
Bende ülkemin gelecegi için bunu istiyorum.Hapishanelerde cezalılardan önce bu ülkede hırsızlık yapan başlar ceza almalı. Askerimi sınıra götürüp araplar için şehit olmasına vesile olanlar ceza yatmalıdır öncelıkle.
Affa gerek yok onun için her suclu cezasını çekmeli devlet arazileri cok 1 senede hapishaneler inşa edilebilir o iş kolay

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,786
15,018
113
Bir yakınım yok. Ama yakından tanıdıgım biri yakın bır zaman içinde içeri girecek ya oglu ya kendısı elbet. Onu Türkiye tanıyor sarayında uyuyor. :)
İnş içeri girer, ama genel af istemendeki sebep ne peki bizde cinayetten uyuşturucudan yatan akrabalar olmasına ragmen genel affı desteklemiyoruz sana ne oluyor :)

em1ngen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
431
176
43
hocam ınan basımızdakınden senın kadar nefret edıyorumda siyasetciler ceza alsın eyvallah kesınlıkede sımdı zar zor gecım saglayan adamı gasp eden soyan bır ınsan neden cezaevınden cıksın ne alaks ıvar sımdı bastakılerle amk