Erken seçim tartışılır ama Genel af sart degil herkes işlediği sucun cezasını çekecek yok öyle dünyaerken secım sart genel af sart !
yas kac dost bence 3 sene sozlesmeli yap benim eski kafam olsaydi yemin ederim baliklama dalardim . ama psikoloji koru askerde dikkkat etArkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan askerliği sözleşmeli er olarak yapacağım yoksa çok düşünüyorum
Suc işleyen elbet bazı kategorıler cekmelıdır. Terör tecavüz taciz bunun dısında cezaevlerınde yatacak yer yok.Erken seçim tartışılır ama Genel af sart degil herkes işlediği sucun cezasını çekecek yok öyle dünya
Yatacak yer yoksa onu suç işlemeden önce düşüneceksin kardesim katile uyuşturucu satıcısına hırsıza dolandırıcıya af çıkmasına kesinlikle karşıyım + mahkum akrabam olmasına ragmen söylüyorum bunuSuc işleyen elbet bazı kategorıler cekmelıdır. Terör tecavüz taciz bunun dısında cezaevlerınde yatacak yer yok.
Afla gecımın alakası ne zaten sokaklar psikolojik sorumlular doluerken secım sart genel af sart !
Bende ülkemin gelecegi için bunu istiyorum.Hapishanelerde cezalılardan önce bu ülkede hırsızlık yapan başlar ceza almalı. Askerimi sınıra götürüp araplar için şehit olmasına vesile olanlar ceza yatmalıdır öncelıkle.Yatacak yer yoksa onu suç işlemeden önce düşüneceksin kardesim katile uyuşturucu satıcısına hırsıza dolandırıcıya af çıkmasına kesinlikle karşıyım + mahkum akrabam olmasına ragmen söylüyorum bunu
Affa gerek yok onun için her suclu cezasını çekmeli devlet arazileri cok 1 senede hapishaneler inşa edilebilir o iş kolayBende ülkemin gelecegi için bunu istiyorum.Hapishanelerde cezalılardan önce bu ülkede hırsızlık yapan başlar ceza almalı. Askerimi sınıra götürüp araplar için şehit olmasına vesile olanlar ceza yatmalıdır öncelıkle.
Dogru öcalana da yenı saray yapar senın reıslerın.. Yada dısarı salıp florıda da kadeh tokustururlar.. Uyan..Affa gerek yok onun için devlet arazileri cok 1 senede hapishaneler inşa edilebilir o iş kolay
Ama üzgünüm ki bu ülkede Genel Afta gelecek.. Terörist öcalan sayesındeAffa gerek yok onun için her suclu cezasını çekmeli devlet arazileri cok 1 senede hapishaneler inşa edilebilir o iş kolay
Dogru öcalana da yenı saray yapar senın reıslerın.. Yada dısarı salıp florıda da kadeh tokustururlar.. Uyan..
Yakınının suçu ve yatarı nedir ?Ama üzgünüm ki bu ülkede Genel Afta gelecek.. Terörist öcalan sayesınde)
Bir yakınım yok. Ama yakından tanıdıgım biri yakın bır zaman içinde içeri girecek ya oglu ya kendısı elbet. Onu Türkiye tanıyor sarayında uyuyor.Yakınının suçu ve yatarı nedir ?
İnş içeri girer, ama genel af istemendeki sebep ne peki bizde cinayetten uyuşturucudan yatan akrabalar olmasına ragmen genel affı desteklemiyoruz sana ne oluyorBir yakınım yok. Ama yakından tanıdıgım biri yakın bır zaman içinde içeri girecek ya oglu ya kendısı elbet. Onu Türkiye tanıyor sarayında uyuyor.![]()
Ben napayım 25 k kira 😃 Allah'tan maaş güzülÇok zor şuan için 7k kira var ama asgariye yeni zam gelmeden 15 civarına çıkar kira heleki hayatında kumar varsa zor şuan 11k kira 50k maaşla zor geciniyorum tek başıma
hocam ınan basımızdakınden senın kadar nefret edıyorumda siyasetciler ceza alsın eyvallah kesınlıkede sımdı zar zor gecım saglayan adamı gasp eden soyan bır ınsan neden cezaevınden cıksın ne alaks ıvar sımdı bastakılerle amkBende ülkemin gelecegi için bunu istiyorum.Hapishanelerde cezalılardan önce bu ülkede hırsızlık yapan başlar ceza almalı. Askerimi sınıra götürüp araplar için şehit olmasına vesile olanlar ceza yatmalıdır öncelıkle.