Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret İle Tek Başına Geçinme

em1ngen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
431
176
43
genel af kadarda saçma bişey yok bu arada mk ne alaka madem cıkıcan 5 6 sene sonra nıye ceza alıyorsun mk bı suç işledıysen yatıcaksın bunu açlıktanda yapsan zevktende.Herkes fakir ülkede o zaman herkes mecburum dıyıp çalsın cırpsın mılletı dövsün mk ne alaka sımdı genel af gece gece adamı gerıyosun burda adamın actıgı konuya bak senın yazdıgına

em1ngen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
431
176
43
genel af kadarda saçma bişey yok bu arada mk ne alaka madem cıkıcan 5 6 sene sonra nıye ceza alıyorsun mk bı suç işledıysen yatıcaksın bunu açlıktanda yapsan zevktende.Herkes fakir ülkede o zaman herkes mecburum dıyıp çalsın cırpsın mılletı dövsün mk ne alaka sımdı genel af gece gece adamı gerıyosun burda adamın actıgı konuya bak senın yazdıgına
bide şu aradaki mk kelımelerı şahsi değil yanlış anlamayın alıskanlık noktalama ısaretı gıbı kullanıyorm :D

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,695
1,664
113
Kira faturalar 10 gitse sigara 3 ucu ucuna yeter kanka ay sonuna kadar

Amedli2149

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
99
28
Arkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan askerliği sözleşmeli er olarak yapacağım yoksa çok düşünüyorum
Mumkundegil

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,714
2,036
113
Özetle, memur da olsan, aileden zengin de olsa, sözleşmeli er vs de olsan kumar oynuyorsan yetmez. Asker ve polislerin çoğu kumar batagindaymis. Çoğu maaşı sabah olmadan slotta yiyormuş.
Kumar oynamiyorsan, hamallık bile yapsan, düzenli işin olmasa da yeter. Sigara da icmiyorsan, alkol yoksa, kumar yoksa zaten hayata tutunursun.

Kumarci adamın bir bakarsın 100 bini var, bir de bakarsın ekmek alacak parası kalmaz. Bunlari her kumarci yaşamıştır, yaşamaya devam edecek.

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,085
281
83
Özetle, memur da olsan, aileden zengin de olsa, sözleşmeli er vs de olsan kumar oynuyorsan yetmez. Asker ve polislerin çoğu kumar batagindaymis. Çoğu maaşı sabah olmadan slotta yiyormuş.
Kumar oynamiyorsan, hamallık bile yapsan, düzenli işin olmasa da yeter. Sigara da icmiyorsan, alkol yoksa, kumar yoksa zaten hayata tutunursun.

Kumarci adamın bir bakarsın 100 bini var, bir de bakarsın ekmek alacak parası kalmaz. Bunlari her kumarci yaşamıştır, yaşamaya devam edecek.
Aynen Co maynen

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,243
575
113
Arkadaşlar merhaba tek başına asgari ücretle geçim olurmu yada asgarinin bir tık üstü diyebiliriz 25-27 bin askerden sonra abim evden ayrılacak ben tek kalıyorum annemle ben yaşicam kira elektrik su nasıl geçim oluyor varmı böyle durumlarda olan askerliği sözleşmeli er olarak yapacağım yoksa çok düşünüyorum
Ev kendi evim 75 bin maaş orta halli gidiyor benim dost. Asgari ücretle kirada oturacaksan zor kumara oynamazsan ucu ucuna gecinirsin ama

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
124
43
Hangi yolu seçersen seç annene iyi bak. Anlattigin herşeyi emekle karşılar yerine koyabilirsin annen hariç.

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,790
2,364
113
Aşk menajerliği yapmak lazım 2 gün pzvng derler 3.günden sonra beyefendi demeye başlarlar adamlar günde 30-40 bin kazanıyo algısı yok vergisi yok alan memnun veren memnun daha ne olsun

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,642
4,548
113
büyük sehirde imkanı yok dostum. askeriye ye katılırsan eğer yaşın gençse hemen alırlar . ben bıraktım bin pişmnım imkanın varsa hepsini dene

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
207
58
28
İddadan da ayda bi 20 30 alırsan yaşarsınız yoksa sefalet açlık

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
309
63
Ev kiraysa 25 bintl ile sadece yaşarsın. Yaşamaktan kastım karnın doyar işe gider gelirsin belki arada kahveye gidersin arkadaşlarınla ondan daha fazlası olmaz