Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asus Monitör

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
Kasa yok derken benim bilgisayar kasası hariç kasa yok şuan deneyebilecegim bir laptop var ona da ekrana nasıl yansitcam
Laptopda display port çıkışı varsa dene fakat sorunun monitör kaynaklı değil monitör yada kablo kaynaklı olsaydı hiç görüntü alamazdın ekran kartı ssd veya ram kaynaklı olabilir anakartta onboard ekran kartı varsa ona bağla monitörü görüntü alırsan ekran kartın bozuktur

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Güncel arkadaşlar bilginizi istiyorum dün ekran geldi sabah diyeyim 5 gibi şimdi yine gitti aynı şekilde Asus yazısı yazıyor gidiyor yazıyor gidiyor ekranda ama şuna dikkat ettim ekran kapatmıştım altta sesler vs geliyordu yani ekranı siyah kendim bıraktım altta sesler vs geliyordu bilgisayardaki googledaki ama sonra ekran gidince sesler de gitti acaba monitörden ziyade bu bilgisayarda ya da windowsda vs sorun olabilir mi dosyalarda vs?

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Tamam çözdüm olayı galiba artık eminim monitörde sorun galiba ses kapalıymış ekran yanıp sönüyor YouTube'dan ses geliyor

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,291
1,244
113
Selamlar Benim monitör 2k 165 Hz Asus tuf gaming bilgisayar açılıyor her şey lambalar yanıyor ekran Asus yazıyor çıkıp sönüyor hızlıca display port kablo değiştirdim yine aynı hata son 1 haftadır böyle oluyor bazen 2 saatte kendine geliyor bazen 1 gün dün en son saat 10 gibi gitti sabah hala düzelmedi sorun nerde acaba yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden bu arada bu ramden dolayı vs olabilir mi tak çıkar yapsam mı acaba bilenler yazabilir mi
ekran kartı yerine ana kart portuna takmayı dene denediğin anakart ve ekran kartı modelini de yazarmısın

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,023
398
83
Selamlar Benim monitör 2k 165 Hz Asus tuf gaming bilgisayar açılıyor her şey lambalar yanıyor ekran Asus yazıyor çıkıp sönüyor hızlıca display port kablo değiştirdim yine aynı hata son 1 haftadır böyle oluyor bazen 2 saatte kendine geliyor bazen 1 gün dün en son saat 10 gibi gitti sabah hala düzelmedi sorun nerde acaba yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden bu arada bu ramden dolayı vs olabilir mi tak çıkar yapsam mı acaba bilenler yazabilir mi
vga kablosu cıkar tak mavi baslı

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,291
1,244
113
sorun yüksek ihtimal ramlarda tek tek takmayı dene bi birisi bozulmuş olmalı

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
801
234
43
televızyondakı uydu alıcsına tak bakalım sorunsuz acılırsa pc de sorun vardır ona gore yonlendırırzx

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Bilgisayar tamamen kapalıyken sadece monitör yanıp sönüyor sizce ram da sorun olabilir mi ben tekrar mı çıkarsam çıkarıp taktım toz vardı ufledim çalıştı sonra işte dün gitti akşama doğru

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
televızyondakı uydu alıcsına tak bakalım sorunsuz acılırsa pc de sorun vardır ona gore yonlendırırzx
Bilgisayar tamamen kapalıyken sadece monitör yanıp sönüyor sizce ram da sorun olabilir mi ben tekrar mı çıkarsam çıkarıp taktım toz vardı ufledim çalıştı sonra işte dün gitti akşama doğru

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
sorun yüksek ihtimal ramlarda tek tek takmayı dene bi birisi bozulmuş olmalı

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Bilgisayar tamamen kapalıyken kabloları takılı haldeyken monitör yanıp sönüyor yine o yüzden bilgisayardan değil de monitörden şüphelendim