- 3,157
- 2,443
- 113
Yok var bende idare edecek kadar profilindekini kaldır para isteme kimseden yasak zatenİhtiyacın yoksa olur ama varsa sorun değil kardeşim
Yok var bende idare edecek kadar profilindekini kaldır para isteme kimseden yasak zatenİhtiyacın yoksa olur ama varsa sorun değil kardeşim
iyi gene kazanan adam takip edenlerden 10 kisi dedi cekilis yapsa kesin cıkmazdı bizeHarbi emek harcıyor gibi şov yapıyor lâ maç gelene kadar 10-12 kişi vardı zaten 🍺🤣
Kaldırdım sağolYok var bende idare edecek kadar profilindekini kaldır para isteme kimseden yasak zaten
Ben ezbere çıkarırım 10 kişiyi asKendi takip etmediği için kişileri bilmiyor
benim anlatmama gerek yok şu an dede 2x atmıştı bileBen ezbere çıkarırım 10 kişiyi as
Zar zor vazgeçirdik kardeşim puahahiyi gene kazanan adam takip edenlerden 10 kisi dedi cekilis yapsa kesin cıkmazdı bize![]()
100 de olabilirdibenim anlatmama gerek yok şu an dede 2x atmıştı bile
la hadi seçeceğin 10 kişi şov yapma 😅
ya 10a kadar sayamayan adama liste mi yaptırılırkanka napim tek tek bakiom ilk 10 sayfa ayrı yaptım bidr 10 dan sonra gelen 3 kişi var bakım toplam kac kisi
Burdan belirttiğin iyi oldu@Baba2498 dm atıyorum
Tmm@Baba2498 dm atıyorum
Kaymak gibi kayıyodur onun dm şu anBurdan belirttiğin iyi oldu
10. Sayfada gelen adam listeye mi alınır @Novasky burda senden habersiz lsşte yapılıyor koşkanka napim tek tek bakiom ilk 10 sayfa ayrı yaptım bidr 10 dan sonra gelen 3 kişi var bakım toplam kac kisi
ilk 10 da oldugummu belirtmek içinn daha ne yapmalıyım sen syle reisBurdan belirttiğin iyi oldu